Sitecom

Sitecom makes it easy! Wilt u optimaal gebruik maken van internet en uw thuisnetwerk? Dan staat Sitecom klaar. Dagelijks stellen zij alles in het werk om uw digitale leven nog leuker en vooral makkelijker te maken. Bij Sitecom worden netwerk- en connectivity producten ontwikkeld waarmee iedereen moeiteloos en direct aan de slag kan. Online veiligheid staat hierbij altijd voorop. Naast gebruiksgemak biedt Sitecom uitgebreide service en ondersteuning. De meeste Sitecom producten zijn dan ook voorzien van maar liefst 10 jaar garantie.

Populaire Sitecom producten

Het assortiment van Sitecom

Wifi Home Cams

Houd via uw telefoon een oogje op uw huis of dierbaren. Allemaal in schitterend HD voor scherpe details en levendige kleuren. Of u nu in een ander land bent of beneden op de bank zit, u kunt direct mensen of plekken in de gaten houden.

Wifi-routers

Met routers van Sitecom kunt u eenvoudig een snel Wi-Fi netwerk creëren. Surf op het web, stream films en deel apparaten zoals harde schijven met iedereen in uw netwerk. Met de gratis MyWiFi-app heeft u ook via uw smartphone toegang tot de router.

Range ext. & Access points

Met Range Extenders van Sitecom breidt u moeiteloos het bereik van uw wifinetwerk uit. In combinatie met uw draadloze router is een Range Extender ideaal om een stabiele verbinding te creëren in alle kamers van uw huis en in de tuin.

Homeplugs

Wilt u internet op zolder of in de kelder, maar is het draadloze signaal van de router niet sterk genoeg? Homeplugs van Sitecom maken gebruik van het stroomnet om het internetsignaal door te geven. Extra kabels trekken en het boren van gaten is dus overbodig.

Network adapters

Heeft u een computer zonder ingebouwde wifi of is de ingebouwde wifi te langzaam? Dan is een draadloze netwerkadapter van Sitecom de oplossing! In een handomdraai verbindt u met uw router thuis of een wifihotspot en gaat u draadloos online.

USB hubs & card readers

Niet genoeg vrije USB-poorten op uw notebook of pc? Met een USB-hub van Sitecom legt u eenvoudig extra USB-poorten aan. En met de card readers van Sitecom leest u van en schrijft u naar verschillende geheugenkaarten. Heel eenvoudig!

HDD enclosures

De Hard Drive Cases van Sitecom beschermen niet alleen uw harde schijf of SSD, maar zijn ook nog eens compact en eenvoudig in het gebruik. Sla waardevolle bestanden op - zoals foto's, films en muziek- en neem ze mee, waar u ook naartoe gaat.

Switches

Bekabelde aansluitingen bieden een snelle en stabiele verbinding, ideaal voor tijdgevoelige toepassingen zoals online gaming en HD-videostreaming. Met een switch van Sitecom legt u verschillende bekabelde verbindingen tegelijkertijd aan.