Russell Hobbs

De producten van Russell Hobbs hebben meer in huis dan alleen kwaliteit, stijl en innovatie. Ze dragen bij aan die heerlijke, kleine genietmomenten van de dag. Die eerste kop koffie ’s ochtends, een warm overhemd dat net gestreken is, de simpele vreugde van een maaltijd met het hele gezin: dat zijn de dingen die ertoe doen. Omdat Russell Hobbs de klant altijd centraal stelt, weten ze hoe ze hun ontwerpen nog verder kunnen verbeteren. Van waterkokers en strijkijzers tot grills en keukenapparatuur: alle stijlvolle producten maken het leven makkelijker. Met de gebruiker in gedachten zorgen ze voor oplossingen waarmee u nog meer van het dagelijks leven kunt genieten.

Russell Hobbs, at the heart of your home.

Populaire Russell Hobbs producten

Het assortiment van Russell Hobbs

Blender

De blender is perfect voor het pureren van fruit voor smoothies, van groente voor soep en van eten voor baby's. Ook kunt u hardere ingrediënten zoals koffiebonen, noten en kruiden vermalen.

De blenders van Russell Hobbs zijn eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te reinigen en met het schitterende design ook een blikvanger op elk aanrecht of werkblad.

Broodroosters

Lekker knapperige toast is een traktatie voor de smaakpapillen. Ontdek de uitgebreide collectie stijlvolle broodroosters van Russell Hobbs en geniet van geroosterd brood, warme croissants en bagels.

Frituren

Wilt u graag op een gezondere en gemakkelijkere manier maaltijden en snacks bereiden? De Purifry van Russell Hobbs is uitgerust met slimme technologie die de kracht van zeer hete en snel circulerende lucht gebruikt om bijvoorbeeld friet en kipnuggets te bereiden. Zonder olie of vet! De buitenkant is net zo krokant en de smaak is nog beter.

Koffiezetapparaten

Koffie is meer dan een warme drank, het is een lifestyle! Met de juiste bereiding kunt u iedere dag genieten van verse koffie. En wie houdt er nou niet van die geur? Kies uit het uitgebreide assortiment koffiezetapparaten van Russell Hobbs, waarmee u in een handomdraai koffie of cappuccino zet.

Koken

Het sissen van vlees op de grill, knapperige panini, vers gestoomde groenten. Met de stijlvolle en innovatieve keukenapparatuur van Russell Hobbs bereidt u snel en gemakkelijk een heerlijke lunch, een snelle snack of een chic diner. Van ontspannen koken aan tafel met vrienden tot aan de voorbereiding voor een uitgebreid diner: geniet van alledaagse en bijzondere maaltijden!

Strijken

Niet iedere huishoudelijke taak, waaronder strijken, is even plezierig. Daarom heeft Russell Hobbs strijkijzers ontwikkeld met alle benodigde eigenschappen om het strijken gemakkelijker te maken.

Voedselbereiding

Russell Hobbs biedt een collectie keukenapparatuur die het koken niet alleen leuker, maar ook eenvoudiger maakt. Bij het ontwerpen van de producten is rekening gehouden met drie belangrijke aspecten: het bereiden van voedsel wordt gemakkelijker, het bespaart tijd en het reinigen is zeer eenvoudig!

Waterkokers

Al jarenlang is Russell Hobbs toonaangevend op het gebied van waterkokers: snelkokend, gemakkelijk in gebruik en met een opvallend design. Russell Hobbs is verantwoordelijk voor een aantal innovaties waaronder de eerste snoerloze waterkoker, de eerste 360º basis, de eerste snelkokende waterkoker en de eerste waterkoker met een automatische uitschakeling nadat het water heeft gekookt. Ontdek de prachtige collectie waterkokers!