Remington

Remington

Remington is een toonaangevend merk in haarverzorging, trimmen, scheren en vrouwelijke ontharing. Innovatie en design hebben altijd hoog in het vaandel gestaan, zo was Remington de uitvinder van het elektrische scheerapparaat en de ladyshave. Inmiddels bestaat Remington al meer dan 80-jaar en is uitgegroeid tot nummer 1 haircare merk in Europa. Belangrijke productgroepen zijn föhns, stijltangen, krultangen, heteluchtborstels, beauty, baardtrimmers, tondeuses en elektrische scheerapparaten.

We hebben allemaal momenten waarop we ons klaar moeten maken om de deur uit te gaan. Of je nu naar je werk gaat, een middagje gaat shoppen of een avondje gaat stappen met vrienden. Uiterlijke verzorging maakt een integraal onderdeel uit van je dag. Remington biedt een brede range aan innovatieve en vriendelijk geprijsde producten om je eigen stijl te creëren. De producten helpen je om snel en eenvoudig het gewenste resultaat te bereiken. Voor zowel mannen als vrouwen biedt Remington de meest uiteenlopende verzorgingsproducten. Met Remington stap je altijd vol zelfvertrouwen de deur uit.

Baardtrimmers

Scheerapparaten

Lichaamshaar trimmers

Tondeuses

Stijltangen

Krultangen

Heteluchtborstels

Vrouwelijke ontharing

Kies voor sterk en gezond haar met Keratin Protect stylingproducten

Streef je naar glanzend en gezond haar? Met de stylingtools van Remington Keratin Protect wordt het haar gestyled en gevoed, terwijl beschadigingen worden voorkomen dankzij slimme technieken. De tools geven namelijk tijdens gebruik geleidelijk keratine én amandelolie af om het haar te voeden, zodat je haar tijdens het stylen meteen wordt verzorgd. Droog of pluizig haar? Met de producten van Keratin Protect komt gezonder haar eenvoudig dichtbij.

Keratin Protect