Wireless display adapters

Draadloos het beeld van uw laptop, smartphone of tablet op uw tv bekijken, dat kan met de Netgear Push2TV.

Assortiment

Het assortiment van Netgear bestaat uit draadloze routers, netwerkschijven (NAS), range extenders, wireless adapters en wireless display adapters.

Draadloze routers

De draadloze WiFi-routers van Netgear zorgen dat overal in huis vanaf elk apparaat toegang tot internet mogelijk is. De routers kunnen samenwerken met de meeste modems en adapters. De fabrikant maakt ook WiFi-routers die draadloos internet met bekabeld internet via Ethernet combineren. De Netgear Centria is een WiFi-router, mediaserver en apparaat voor back-up in één.

Netwerkschijven (NAS)

De opslagsystemen van Netgear zijn gemaakt om gegevens te bewaren, te delen en te beschermen. Het is een eenvoudige manier om bestanden centraal op te slaan, ze tussen computers te delen en automatisch een back-up te maken in de cloud.

Range extenders

Zijn er plekken in huis waar het WiFi-netwerk niet of niet goed bereikbaar is? De draadloze range extenders van Netgear zorgen voor een betrouwbare verbinding en extra dekking van uw draadloos netwerk.

Wireless adapters

De meeste laptops en tablets hebben een ingebouwde WiFi-adapter. Sommige desktopcomputers en oudere laptops hebben een externe adapter nodig om toegang tot een draadloos netwerk te krijgen. Netgear maakt wireless adapters voor ieder type apparaten.

Netgear

Connect with innovation

Sinds 1996 is Netgear een wereldwijde leverancier van producten voor netwerken. Nadat het eind jaren '90 korte tijd eigendom was van telecom- en netwerkfabrikant Nortel. Sinds 2002 is Netgear weer volledig zelfstandig. Het Amerikaanse bedrijf maakt producten voor de zakelijke markt en voor thuisnetwerken. Het assortiment bestaat uit onder andere routers, switches, modems en netwerkschijven. Leveranciers als UPC en Ziggo voeren Netgear-producten, maar de apparaten zijn ook los te koop.

Innovatieve netwerkoplossingen

Netgear wil de marktleidende leverancier worden van innovatieve netwerkoplossingen voor thuis en voor kleine en middelgrote bedrijven. De kernwaarden zijn: deskundig, innovatief, beschikbaar, kwalitatief.