Medisana

Uw gezondheid is het belangrijkste wat er is en Medisana begrijpt dat. Om uw lichaam in vorm te houden wilt u gebruik kunnen maken van de beste en meest betrouwbare producten. Die zorg vindt u terug in Medisana-producten. Medisana is de specialist bij uitstek als het gaat om gezondheids- en wellnessproducten. In de meer dan 30 jaar dat het bedrijf actief is, is het inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland. De producten kenmerken zich door zeer hoogwaardige kwaliteit, oogstrelend design, innovatie en gebruiksgemak.

Alle producten van Medisana zijn bedoeld voor thuisgebruik en zijn dus door iedereen veilig te bedienen. Daarnaast heeft het bedrijf een groot aantal innovaties op haar naam staan: zo loopt het bijvoorbeeld voorop op het gebied van mobile health oftewel e-health met de VitaDock productlijn. Of het nu gaat om gezondheidscontrole, lichaamsverzorging, sport of wellness: Medisana heeft een geschikt product voor iedereen.

Populaire Medisana producten

Het assortiment van Medisana

Mobile Health

Met Mobile Health loopt Medisana voorop in de ontwikkelingen. Ontdek de VitaDock Connect producten die uw vitale gegevens meten. Die kunt u vervolgens met behulp van smartphone of tablet uitgebreid analyseren via de VitaDock+ app (Android en Apple).

Sport

Medisana’s toewijding om te helpen bij het controleren, verzorgen en verbeteren van uw gezondheid, resulteert in producten die één ding gemeen hebben: kwaliteit. Ontdek de baanbrekende technologieën die uw sportprestaties naar topniveau zullen tillen.

Wellness

Een massage zorgt voor ontspanning. Spieren worden losser, pijn vloeit weg en het welzijnsgevoel stroomt door uw hele lichaam. Ook warmte doet goed omdat het ontspant, uw bloedcirculatie bevordert en uw lichaam op gang brengt.

Therapie

Steeds meer mensen zijn in staat om zichzelf te behandelen. Demografische ontwikkelingen, maar ook zorgbezuinigingen spelen dit in de kaart. Thuistherapie van Medisana omvat onder meer inhalatie, pijnbestrijding, allergie- en infraroodtherapie.

Healthy Home

Een gezonde leefomgeving is de basis voor een gezond leven. Gezonde lucht kan voorkomen dat bacteriën, ziektekiemen en allergiedragers zich snel verspreiden. Ontdek wat u aan de kwaliteit van uw leefomgeving kunt verbeteren met Medisana.

Beauty

Medisana heeft zich als beauty-expert gespecialiseerd in ontharing en mani- en pedicure-producten. Deze maken uw leven een stuk gemakkelijker, en ze stellen u ook in staat zich sneller en nauwkeuriger dan ooit tot in de puntjes te verzorgen.