EUROMAC

Euromac – of gewoon Eurom - is een dynamisch bedrijf dat sinds 1974 actief is in het importeren en ontwikkelen van producten in de productgroepen reiniging, tuin & recreatie, terrasverwarming, (elektrische) verwarming, klimaatbeheersing en aggregaten. In deze productgroepen biedt het merk de perfecte oplossing voor zowel de professionele gebruiker als de doe-het-zelver en particulier.

Euromac wil haar klanten ontzorgen als totaalleverancier van productie tot aftersales.

Euromac heeft innovatieve en herkenbare assortimenten. Hierdoor bieden de dealers van Euromac producten én services aan waar de eindgebruiker trots over vertelt.

Populaire Euromac producten

Het assortiment van Euromac

Reiniging

Bij al uw reinigingsklussen is er de perfecte oplossing. Voor zowel de hobbymatige gebruiker als de (semi-)professionele gebruiker biedt Eurom de Force hogedrukreinigers, stof- en waterzuigers van uitstekende kwaliteit.

Verwarming

Om een ruimte optimaal te kunnen verwarmen dient u over de juiste verwarming te beschikken. Eurom biedt hierin volop keuze. Het merk beschikt over een breed assortiment covectorkachels, ventilatorkachels, keramische kachels en oliegevulde radiatoren.