Epson

Epson, onderdeel van het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie. Het merk is bovendien toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen met thuis- en kantooroplossingen en voor commerciële en industriële ondernemingen. Het productassortiment van Epson bestaat o.a. uit inkjetprinters, 3LCD-projectoren, scanners en multimediabrillen. De Epson filosofie is gebaseerd op innovatie en daarom investeert het bedrijf jaarlijks 6 procent van de omzet in de ontwikkeling van nieuwe energiezuinige technologieën en producten.

Populaire Epson producten

Het assortiment van Epson

Home printers

Compacte all-in-one printers voor thuisgebruikers die voornamelijk tekstdocumenten (zwart-wit en kleur) printen, maar ook prima zijn voor het afdrukken van prachtige foto’s. Met de afzonderlijke inktcartridges vervang je alleen de verbruikte kleur.

Premium printers

Voor gebruikers die in alle opzichten het beste willen, levert de Expression Premium-reeks fantastische glanzende foto's en scherpe, heldere tekstdocumenten. De 5 afzonderlijke inktcartridges bieden de gebruiker het beste van twee werelden.

Photo printers

Met de Expression Photo-reeks biedt Epson de perfecte partner voor enthousiaste fotografen die optimaal resultaat uit hun digitale spiegelreflex- of compact camera wil halen. Deze serie maakt gebruik van 6 afzonderlijke foto inktcartridges.

EcoTank printers

Met de EcoTank-reeks speelt Epson in op de vraag naar het probleemloos printen van alledaagse documenten tegen ultra lage kosten. Met de geïntegreerde inkttanks inclusief inkt voor 2 jaar, behoort het vervangen van cartridges tot het verleden.

WorkForce printers

De WorkForce-printers zijn uitermate geschikt voor gebruik in kleine bedrijven en thuiskantoren. Alle modellen maken gebruik van DURABrite Ultra-inkt, waarmee je betaalbare zakelijke documenten print die bestand zijn tegen water, vuil en markeerstiften.

Epson inkt

Epson heeft voor iedere reeks printers een aparte inktset ontwikkeld die perfect aansluit op de behoeftes van de gebruiker. Bovendien zijn de Epson inkten verkrijgbaar in verschillende formaten en zowel los als als multipack verkrijgbaar.

Projectoren

Geen enkel bedrijf verkoopt meer projectoren dan Epson. Waarom? Omdat Epson projectoren een gelijke weergave van gekleurd licht (CLO) en wit licht leveren. Dit resulteert in een heldere, levendige en natuurgetrouwe weergave van je beelden.

Perfection scanners

De Epson Perfection fotoscanners bieden de ideale oplossing voor het digitaliseren van uw oude foto’s, dia´s, films en negatieven. Eenvoudig in gebruik en compleet geleverd met gebruiksvriendelijke software met vele functies.