Brother

Brother is producent en leverancier van printers, all-in-ones, scanners en mobiele print- en scanoplossingen. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de meest recente energie- en milieueisen. Het bedrijf staat bekend om zijn goede service en bereikbaarheid. Daarnaast heeft Brother zijn eigen technische dienst en helpdesk. De wensen van de klant staan altijd voorop. Brother biedt toegevoegde waarde door kwalitatief hoogwaardige producten en services te leveren. Dit betekent een uitstekende service, korte lijnen en een uitgebreid assortiment.

Brother: at your side

Populaire Brother producten

Het assortiment van Brother

All-in-one inkjetprinters

De all-in-one inkjetprinters van Brother zijn een uitstekende keuze voor thuis en op kantoor. Ze besparen ruimte maar bieden toch heel veel functies zoals afdrukken, scannen, kopiëren en faxen. Een aantal modellen kunnen ook afdrukken op A3-formaat.

Zwart-witlaserprinters

Met de Brother zwart-witlaserprinters houdt u de zaken eenvoudig door alleen af te drukken in zwart-wit. De modellen bieden naast printen diverse professionele functies, grote papiercapaciteit en hoge afdruksnelheden.

Kleurenlaserprinters

De kleurenlaserprinters van Brother zijn speciaal ontworpen om snel levendige en kleurrijke afdrukken te maken. Dankzij de hoogwaardige afdrukresolutie, hoge afdruksnelheden en geavanceerde functies kunt u snel en efficiënt werken.

Documentscanners

Archiveer, controleer, bewerk en deel documenten met behulp van de scanners van Brother. Er zijn diverse modellen beschikbaar voor kleine kantoren, voor gebruik onderweg en op locatie of voor thuisgebruik.

Labelprinters

Met de veelzijdige labelprinters van Brother houdt u uw werkkamer of kantoor overzichtelijk. Schep orde in de chaos van kabels, snoeren en stekkers met handige labels of druk professionele adreslabels af voor enveloppen.

Beletteringsystemen

De elektronische P-touch labelprinters van Brother produceren slijtvaste, gelamineerde labels in uiteenlopende formaten en kleuren voor in en om het huis, op kantoor of op elke gewenste werkplek.