Beurer

Al 100 jaar specialist voor gezondheid- en welnessproducten.

Het Duitse familiebedrijf Beurer is wereldwijd een van de grootste aanbieders van gezondheid- en wellnessproducten. Het bedrijf is onderscheiden met de titel ‘Merk van de Eeuw’ en ‘Meest Innovatieve Merk in de Gezondheidszorg’. Beurer-apparaten zijn klinisch getest, voldoen aan WHO-richtlijnen. De producten vallen vaak in de prijzen vanwege design en gebruiksgemak. Beurer staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, vooruitstrevendheid en innovatie. Het assortiment omvat meer dan 120 kwaliteitsproducten op het gebied van gewicht, voeding, diabetes, wellness, sport en lifestyle.

Living

In het segment Living levert Beurer kwalitatief hoogstaande glazen weegschalen, Design-Line glazen weegschalen, diagnoseweegschalen, personenweegschalen, keukenweegschalen, luchtbevochtigers en een weerstation. Beurer geeft 5 jaar omruilgarantie op al zijn weegschalen.

Medical

Beurer Medical heeft een compleet assortiment medische producten, zoals bovenarm- en pols-bloeddrukmeters, koortsthermometers en inhalators. De producten zijn klinisch getest, geclassifiseerd volgens WHO-richtlijnen en aangeraden door Europese en Britse hypertentie verenigingen.

Therapy

Het productsegment Beurer Therapy omvat voet- of lichaamsmassageapparaten, shiatsu-massageapparaten en EMS/TENS stimulatieapparatuur, infrarood lampen. Ontspannend, veilig en doeltreffend.

Beauty

Onder Beauty vindt u manicure- en pedicure-apparaten, cosmeticaspiegels en een gezichtssauna. Nu ook IPL, permanente haarverwijderingssystemen die levenslang meegaan. Klinisch getest, professioneel, veilig en doeltreffend. Sinds 2012 wordt onder de naam ELLE by Beurer een compleet assortiment aan beauty-apparaten, haarverwijderingsproducten, manicure-/pedicure-apparaten en gezichtsverzorgingsproducten aangeboden.

Babycare

Beurer Babycare bevat een breed assortiment van betrouwbare, veilige babyartikelen, zoals: baby monitors, sterilisator, voedingverwarmer, thermometers, weegschalen, luchtwegbehandeling, tandenborstels en nachtlampjes. De babycare lijn is voorzien van de vrolijke, lieve karakters van de kinderserie Janosch.

Sport

Voor liefhebbers van joggen heeft Beurer hartslagmeters, hardloopsensoren en een gewichtbeheersingssysteem onder de naam Beurer Sport.