Beurer

Beurer, wereldwijd één van de grootste aanbieders van gezondheid- en wellness-producten, is als familiebedrijf opgericht in het Zuid Duitse Ulm. Het bedrijf heeft verschillende onderscheidingen ontvangen, waaronder de titels ‘Merk van de eeuw’ en ‘Meest innovatieve merk in de gezondheidszorg’. Beurer is inmiddels actief in meer dan 100 landen en heeft zijn groei verder weten uit te breiden en verstevigen door voortdurend te investeren én innoveren in de meest moderne productietechnieken. De apparatuur van Beurer is klinisch getest en voldoet uiteraard aan de WHO-richtlijnen. Op dit moment omvat het assortiment van Beurer meer dan 200 kwaliteitsproducten op het gebied van gewicht, voeding, diabetes, wellness, sport en lifestyle.

Populaire Beurer producten

Het assortiment

Living

In het segment Living levert Beurer onder meer glazen weegschalen, innovatieve diagnoseweegschalen met HealthManager app, personenweegschalen, keukenweegschalen, luchtbevochtigers en een weerstation. Alle modellen hebben 5 jaar omruilgarantie.

Medical

Beurer Medical heeft een compleet assortiment aan medische producten, zoals bloeddrukmeters, koortsthermometers, ECG-meters en inhalatoren.

De producten zijn klinisch getest en geclassificeerd volgens WHO richtlijnen voor betrouwbare metingen.

Therapy

Beurer Therapy omvat voetmassagebaden, lichaamsmassageapparaten, shiatsu-massageapparaten, infrarood lampen en EMS/TENS stimulatieapparatuur. Daarnaast behoren ook wake-up lights en daglichtlampen tot het assortiment.

Beauty

Onder Beurer Beauty vind je manicure- en pedicure-apparaten, cosmeticaspiegels, gezichtsreinigers en een gezichtssauna. Ook IPL permanente haarverwijderingssystemen voor een haarvrije huid. Klinisch getest, professioneel, veilig en doeltreffend.

Babycare

Beurer Babycare bevat een breed assortiment van babyartikelen. Zoals babymonitors, flessensterilisatoren, voedingsverwarmers, thermometers en weegschalen. De babycare lijn is voorzien van vrolijke illustraties in een stralende gele kleur.

Sport

De Beurer Sport-collectie omvat hartslagmeters, hardloopsensoren en een gewichtbeheersingssysteem. Daarnaast brengt de activiteitensensor al je bewegingen in kaart brengt en verzamelt die in de handige en overzichtelijke HealthManager-app.