SodaStream
SodaStream Bruiswatertoestellen

Bruiswatertoestellen

SodaStream sappen & dranken accessoires

Sappen & dranken accessoires

SodaStream cilinder

Cilinder

Wie wil jij zijn?

Iemand die met flessen sleurt? Of iemand die vrij is en zelf zijn bruiswater maakt?

SodaStream

Met SodaStream maak je, met slechts één druk op de knop, van vers kraanwater een heerlijk glas bruisend water. Zelfs de hoeveelheid bubbels in het water bepaal je helemaal zelf. Daardoor hoef je niet meer met zware flessen van en naar de supermarkt te sjouwen, waardoor SodaStream enorm duurzaam is.

Met een apparaat kun je tot wel 2.000 plastic flesjes per jaar besparen en draag je bij aan het schoonhouden van de natuur. Er wordt slechts een fractie van al het plastic daadwerkelijk gerecycled. Maar naast het milieu, spaar je ook geld uit, omdat SodaStream bij regelmatig gebruik goedkoper is dan de aankoop van frisdranken en bruiswaters in de supermarkt. Tot slot blijkt dat consumenten met een bruiswatertoestel in huis gemiddeld per dag drie glazen water meer drinken. SodaStream is daardoor ook goed voor de gezondheid! Kortom, genoeg redenen om mee te gaan in deze bruisende revolutie.

Hoe werkt het?
De bruiswatertoestellen van SodaStream blinken uit in eenvoud. Al binnen één minuur na het uitpakken van de doos kun je genieten van de eerste bruisende creaties. Plaats de CO2-cilinder in het apparaat en het apparaat is direct startklaar. Met deze simpele stappen maak je je eigen bruiswater:

  1. Vul de glazen karaf of herbruikbare fles tot de vullijn met (kraan)water
  2. Plaats de glazen karaf of herbruikbare fles in het toestel
  3. Druk op de knop aan de bovenzijde van het apparaat om het koolzuur toe te voegen
  4. Geniet van je heerlijk bruisende dranken