RAZER

Razer is de toonaangevende leverancier van hardware- en software-oplossingen voor gamers. Het bedrijf transformeert de wijze waarop gamers spelen, met elkaar communiceren en zichzelf identificeren met de gaming lifestyle. Met het winnen van de “Best of CES” award vier jaar op rij, laat het bedrijf leiderschap zien in productinnovatie en creëert het nieuwe categorieën voor de gaming community, die wordt geschat op meer dan 1 miljard gamers wereldwijd.

Razer’s bekroonde design en technologie beschikken onder andere over een scala van user interfaces en systeemapparaten, voice-over IP voor gamers en een cloud platform voor het aanpassen en verbeteren van gaming apparaten.

Populaire Razer producten

Het assortiment van Razer

Controllers

De volledig aanpasbare Xbox- en PC-controllers in de Razer-productlijn zijn uitgerust met bewezen PC-technologie zoals Hyperesponseknoppen. Met deze knoppen geniet je een oneerlijk voordeel tijdens het gamen op de console.

Headsets

De geavanceerde headsets van Razer bieden alles wat nodig is voor de ultieme gamebeleving. Denk aan ongelofelijk geluid, een uiterst heldere microfoon en extra comfort voor zelfs de langste gameplaysessies tot in de nachtelijke uurtjes.

Toetsenborden

De toetsenborden van Razer zijn niet alleen duurzaam, ultra-responsief, en ontzettend goed vormgegeven; ze zijn ook uitgerust met Razer's Mechanische Switches, de enige mechanische switch die specifiek voor gaming ontworpen is.

Muizen

Razer bouwde de eerste gamingmuis in 1998, en sindsdien zijn ze toonaangevend op het gebied van innovatie en succes van gamingmuizen. Met de beste sensoren ter wereld en voor iedere gripstijl een geschikt ontwerp voor een oneerlijk voordeel.

Muismatten

Voor een volmaakte in-game precisie biedt Razer allerlei gamingoppervlakken van verschillende afmetingen en materialen. Deze sluiten perfect aan op al je behoeften, waardoor je muis echt voelt als een verlenging van je hand.

Speakers

Ben je aan het gamen? Een spannende film aan het kijken? Of wil je onderweg naar al je favoriete muziek luisteren? Op elke vraag heeft Razer een passend antwoord, zodat je op ieder moment over de juiste audio-oplossing beschikt.

Wearables

De Razer Nabu wearables-serie combineert Razers expertise in hardware- en softwareontwerp en voorziet de gebruiker van berichten, fitness- en slaaptracking. Deze serie biedt een unieke band-to-band communicatiefunctionaliteit.