MM logo red

Onze zakelijke services

MediaMarkt Business Solutions biedt diverse services en diensten om jouw onderneming nog beter te laten functioneren. Zo kun je als ondernemer doen waar je goed in bent, namelijk ondernemen. We hebben services en diensten ontwikkeld die aansluiten op diverse sectoren in het bedrijfsleven. Bekijk deze pagina regelmatig of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons huidige aanbod.

Neem contact met ons op

 • Inruil

  Ruil nu je oude notebook, desktop of smartphone in bij MediaMarkt Business Solutions. Hierdoor krijg je nog een bedrag voor jouw oude devices, dat je weer kunt investeren in de aanschaf van nieuwe apparatuur. Informeer bij je accountmanager naar de mogelijkheden en ontvang een indicatie van de waarde van de producten die je in de kast hebt liggen.

 • Startklaar maken

  Bij MediaMarkt Business Solutions kunnen apparaten Startklaar worden gemaakt. Zo is jouw personeel gelijk klaar om aan de slag te gaan. Met onze Startklaar-service worden onder andere de laatste updates gedownload en oude data overgezet naar het nieuwe apparaat. Bekijk onze Mobile Device Management-service (MDM-service) of neem contact op met de accountmanager bij jou in de buurt.

 • MDM

  Bij MediaMarkt Business Solutions bieden wij je de mogelijkheid om al je zakelijke Windows-, Android- of iOS-/macOS-apparaten volgens een Mobile Device Management-protocol uit te rollen. Zo beheer je alle mobiele apparaten vanaf een centraal punt. Vraag bij onze accountmanagers hoe we dit voor jouw bedrijf kunnen regelen.

 • Software

  Als bedrijf wil je graag met de bekendste software werken. Microsoft Office is op dit moment de meest gebruikte software binnen bedrijven als het gaat om het maken van berekeningen, tekstverwerking en e-mailverkeer. Ook is dit handig als je veel wilt samenwerken in applicaties als Teams, Yammer en SharePoint. Laat je informeren wat voor jouw bedrijf de beste optie is.

 • Uitbreiding garantie

  MediaMarkt Business Solutions biedt diverse mogelijkheden om de fabrieksgarantie uit te breiden naar 3 of 5 jaar voor een aantal computermerken. Ook als er een of meerdere apparaten stuk zijn, worden deze op locatie gerepareerd of omgeruild. Neem geen risico en vraag onze accountmanagers naar de mogelijkheden.

 • Telecom

  Op dit moment is het voor kleinere bedrijven mogelijk om mobiele abonnementen af te sluiten bij MediaMarkt Business Solutions. Of dit nu een sim-only is, of samen met nieuwe apparaten. De verwachting is dat we binnen afzienbare tijd ook de groot zakelijke markt kunnen voorzien van de juiste telecomaanbiedingen voor zowel mobiele aansluitingen als vaste netaansluitingen.