MM logo red

HP & MediaMarkt Business Solutions

MediaMarkt Zakelijk biedt jouw onderneming de juiste oplossing met behulp van HP-producten. HP heeft namelijk diverse oplossingen voor zakelijke klanten. Van krachtige EliteBooks en ProBooks, tot verschillende soorten printers.

HP creëert technologie die het leven van iedereen, waar ook ter wereld, beter maakt. Dit doen ze door te focussen op innovatie, het milieu en de mensen. Via hun portfolio zet HP zich volledig in om hun meest duurzame portfolio te realiseren. Zo is de HP Elite Dragonfly 's werelds eerste laptop die van oceaanplastic is gemaakt en staan ze al jaren in de top-100 meest duurzame bedrijven ter wereld.

Bekijk hieronder het HP-assortiment of neem contact op via het contactformulier indien je vragen hebt en meer informatie wilt ontvangen.

Neem contact met ons op

 • EliteBooks

  Een HP EliteBook is een betrouwbare keuze door zijn goede beveiliging, gecombineerd met stijl, duurzaamheid en functionaliteit. HP EliteBooks zijn Elite-producten zijn ENERGY STAR®-gecertificeerd en maken gebruik van gerecycled plastic. Op zoek naar een krachtige laptop voor veeleisende projecten? Kies dan voor een HP EliteBook.

 • ProBooks

  Als je op zoek bent naar een handzame notebook, kies dan voor een HP ProBook. Deze laptops zijn dun, licht en scherp geprijsd. De lange accuwerktijd zorgt ervoor dat je ook onderweg fijn kunt werken.

 • Chromebooks

  Als je op zoek bent naar een laptop die snel opstart en goed beveiligd is, dan is de keuze voor een HP Chromebook logisch. Door de lange batterijduur en compacte ontwerp is de Chromebook perfect om onderweg op te werken. Daarnaast bewaar je al je documenten in de cloud via Google Drive, zodat je altijd toegang hebt tot je bestanden.

 • OfficeJet Pro-printers

  De HP Officejet-printers zijn ideaal voor thuiskantoren. De Officejet-printer is geschikt voor het printen van professionele kleurendocumenten, maar ook voor het printen van flyers en brochures. Maak daarnaast kennis met HP+: het slimme printsysteem. Wanneer je dit bij aankoop activeert, krijg je 6 maanden Instant Ink én een jaar extra HP-garantie.

 • All-in-one-desktops

  Bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige all-in-one-desktop die geschikt is om te multitasken, maar ook nog eens strak vormgegeven en compact is, kiezen voor een HP all-in-one-desktop.

 • HP DesignJet Carepack

  Met het juiste HP Carepack kies je het serviceniveau dat bij jou past. Bijvoorbeeld een garantie tot 5 jaar, ondersteuning in het buitenland wanneer je op reis bent of de zekerheid dat je jouw harde schijf (en dus jouw data) mag houden bij een eventueel defect. Informeer bij jouw B2B accountmanager welke HP Carepacks er allemaal beschikbaar zijn.