Mediamarkt Logo

Ambulant werken

In de zorg is het van levensbelang dat je de juiste gegevens snel bij de hand hebt. Of je nu werkt in een huisartsenpraktijk, ziekenhuis of zorginstelling, MediaMarkt Zakelijk heeft de passende elektronica voor jouw kliniek of praktijk. Kies uit de beste elektronische producten en accessoires; van desktops tot ergonomische voetensteun, van tablets tot beveiligingskabels.

Ben je geïnteresseerd in elektronica voor de zorg en kun je wel wat advies gebruiken? Je persoonlijke MediaMarkt Zakelijk-accountmanager helpt je graag verder.

Neem contact met ons op

 • Laptops

  Bij MediaMarkt kies je uit een gevarieerd aanbod laptops die geschikt zijn voor jouw werk in de zorg. Met merken als Lenovo, HP en Apple vind je altijd een laptop die bij je past.

  Bekijk alle zakelijke laptops
 • Tablets

  Ben je als zorgprofessional veel onderweg? Dan is een tablet handig, die stop je zo in je tas en neem je gemakkelijk met je mee. Wordt het een Lenovo, Samsung of een Apple?

  Bekijk alle tablets
 • Telecom

  Bij MediaMarkt bespaar je op de kosten voor vaste telefonie en mobiel dankzij de flexibele diensten van KPN EEN MKB. Je kiest zelf of je een toestel nodig hebt.

  Bekijk alle mobiele telefoons
 • Accessoires

  Maak je werkplek af met computer- en laptop-accessoires zoals ergonomische producten, beveiligingskabels en screenprotectors. Dat werkt een stuk makkelijker.

  Bekijk alle accessoires