Mediamarkt Logo

Acer gaming

Acer gaming header

Acer gaming

Met de Acer gamingsystemen ben je jouw concurrentie altijd een stap voor.

Acer predator

Acer Predator Gaming

Alleen de beste gaminglaptops, -monitoren en -desktops behoren tot de Predator familie. Het design laat dan ook meteen zien dat deze systemen zijn gemaakt voor het serieuze gamingwerk. Acer Predator wordt dan ook ontworpen voor de serieuze gamer die op jacht gaat naar zijn tegenstander en strijdt voor de overwinning. De systemen zijn dan ook voorzien van de krachtigste hardware om de concurrent altijd een stap voor te zijn. Of kies voor een systeem uit de Acer Nitro-serie. Ook deze serie garandeert prestaties zonder concessies, maar zijn aantrekkelijk geprijsd voor de casual gamer.

Bekijk de modellen
Acer predator helios 300

Predator Helios 300

Als jij een strijdlustige gamer bent, heb je zeker een laptop uit de Predator Helios 300 serie nodig. Samen zijn jullie er helemaal klaar voor. Het zwart en rood van de metalen behuizing trekken meteen de aandacht en laten zien waar de laptop voor gemaakt is. De laptops uit deze serie hebben een speciaal koelsysteem. Deze bestaat uit twee ventilatoren, waaronder een ultradunne metalen ventilator. Deze zorgt voor een goede luchtstroom en zorgt dat je systeem koel en schoon blijft. Versla je tegenstander met een laptop uit de Predator Helios 300 serie.

Bekijk de modellen
Acer predator orion

Predator Orion

De desktops uit de Predator Orion-serie zijn klaar voor actie. Kies het model dat het beste bij jou past en bundel jullie krachten. Dankzij de afneembare metalen bovenkant en de moeiteloos te verwijderen zijpanelen, ben je klaar om te modden. Het zijpaneel is doorzichtig en daarmee een lust voor het oog. De aanpasbare RGB-verlichting zorgt ervoor dat je hem helemaal kunt aanpassen aan jouw stijl.

Met de PredatorSense software houd jij de controle. Jij bent de baas over verlichting, overklokken, gameprofielen en nog meer.Bekijk de modellen
Acer nitro

Acer Nitro 50

Het design van de Acer Nitro 50 is opvallend te noemen. De behuizing is zwart met rode accenten en daarmee maakt dit model meteen een duidelijk statement: dit is een krachtpatser die zeker geen half werk doet. Het ontwerp wordt gekenmerkt door de rode V-vormige verlichting aan de voorkant.

Door de ruime opzet van deze behuizing zijn er genoeg uitbreidingsmogelijkheden. Geef jezelf een voorsprong en duik jouw digitale wereld in met een model uit de Nitro 50-serie.

Bekijk de modellen
Acer Nitro Monitoren

Nitro VG Monitoren

Ga voor de complete gamebeleving met een monitor uit de Acer Nitro VG-serie. Het ZeroFrame-design zorgt ervoor dat je vrijwel geen randen hebt en compleet wordt meegenomen in je spel. Ook valt de monitor op dankzij het strakke, moderne design op een driepotige standaard.

De monitoren zijn voorzien van FreeSync. Dit betekent dat je geniet van vloeiende bewegingen en met een reactietijd van 1ms loop je nooit achter op je tegenstanders. Lange game-sessies worden comfortabeler dankzij de Acer Flickerless™ en BlueLightShield™-techniek. Schadelijk blauw licht wordt gefilterd en er zijn minder flikkeringen.Bekijk de modellen