MM logo red

Philips OneBlade

Nina4 MEI 2023

Met de Philips OneBlade Pro 360 Face + Body trim, scheer en style je moeiteloos gezichts- én lichaamshaar van elke lengte. De innovatieve 360 Blade beweegt in alle richtingen, voor meer scheercomfort met minder bewegingen*. Trim je baard op een nauwkeurige lengte met de precisietrimkam en kies jouw gewenste lengte uit 14 lengtestanden (0,4-10 mm). Creëer strakke lijnen en perfecte contouren met het snelbewegende, dubbelzijdige mesje. Scheer tegen de haargroei in haar van elke lengte eenvoudig af en bepaal in een oogwenk jouw eigen stijl. Gebruik de OneBlade Pro 360 ook op je lichaam met de meegeleverde lichaamstrimkam en huidbeschermingskap voor extra bescherming op gevoelige gebieden.

Trim nauwkeurig je gezichts- én lichaamshaar

Philips OneBlade - Trimmen

Voor welke baardstijl je ook gaat, met de meegeleverde precisiekam trim je jouw gezichtshaar egaal op precies de goede lengte. Kies jouw gewenste lengte uit 14 lengtestanden van 0,4 tot 10 millimeter dankzij de verstelbare precisietrimkam. Om je lichaamshaar te trimmen, gebruik je de meegeleverde lichaamskam (3mm). Plaats de lichaamskam op het mesje voor een comfortabele trimbeurt in iedere richting of plaats de huidbeschermingskap op het mesje voor extra bescherming bij gevoelige gebieden. Gebruik voor de beste resultaten de OneBlade Original Blade op je lichaam (meegeleverd bij je OneBlade Pro 360).

Scheer comfortabel

Philips OneBlade - Scheren

De Philips OneBlade Pro 360 scheert niet zo dicht op de huid als een traditioneel scheermesje en voelt hierdoor comfortabel aan. Dankzij de afgeronde uiteinden en de gladde coating ervaar je keer op keer een comfortabele scheerbeurt. Scheer tegen de haargroei in haar van elke lengte af dankzij het mesje wat 12000x per minuut beweegt. Scheren kan zowel droog als nat (ook met scheerschuim). De OneBlade Pro 360 is ook eenvoudig schoon te maken door hem onder de kraan af te spoelen na gebruik.

Creëer strakke lijnen en contouren

Philips OneBlade - Lijnen en contouren

Of je nu je baard- en neklijn haarscherp wilt maken, je snor wilt bijwerken of je bakkebaarden wilt perfectioneren: met de Philips OneBlade Pro 360 creëer je strakke lijnen en perfecte contouren. Scheer met het dubbelzijdige mesje in iedere willekeurige richting en bepaal in een oogwenk jouw eigen stijl.

Innovatieve 360 Blade en Accessoires

Philips OneBlade - Accessoires

De innovatie 360 Blade beweegt in alle richtingen en volgt de contouren van je gezicht, waardoor je makkelijk de moeilijkste gebieden bereikt met minder bewegingen**. De OneBlade-mesjes zijn ontworpen voor langdurig gebruik; elk mesje gaat to 4 maanden mee***. Het OneBlade-mesje met dubbel beschermingssysteem beweegt 12000x per minuut, voor een effectieve en comfortabele trim- of scheerbeurt. Met de precisiekam trim je jouw gezichtshaar gelijkmatig op de gewenste lengte. De huidbeschermkap plaats je op het mesje om gevoelige gebieden extra te beschermen en de lichaamskam (3mm) gebruik je om jouw lichaam comfortabel te trimmen.

*vs. voorganger QP210

**vs. voorganger QP210

***Voor de beste scheerervaring. Op basis van 2 volledige scheerbeurten per week. Het daadwerkelijke resultaat kan variëren.