MM logo red

Kerstcadeautjes: leuke cadeaus voor kerst

Roos24 NOVEMBER 2023
unknown description

Zoek je cadeaus voor kerst en kun je wel wat ideeën gebruiken? Hier vind je de leukste en origineelste kerstcadeautjes voor onder de boom. Cadeaus voor onder andere beauty-liefhebbers, sporters, harde werkers, gadget-lovers en keukenhelden. Vrolijk kerstfeest!

Kerstcadeautjes voor beauty-liefhebbers

Kerstcadeautjes voor beauty-liefhebbers

Mooi geföhnd, strak geschoren, glad gestyled of feestelijk in de krul, de echte beauty-lover zit er tijdens de kerstdagen piekfijn bij. Weet je niet zeker welk apparaat past bij degene aan wie je het cadeau doet? De Shark FlexStyle en de Dyson Airwrap zijn geschikt voor alle haarsoorten en beschadigt je haar niet. De multistylers zijn zowel geschikt voor lang als kort haar. Wil je je baardje netjes houden? Nadat je een baardtrimmer hebt gebruikt, kun je zonder problemen bij het kerstdiner kunt aanschuiven.

Kerstcadeaus voor sporters

Kerstcadeaus voor sporters

Is jouw vriendin, vader of kleinkind lekker sportief? Geef een activity tracker cadeau zodat jouw sportieveling zijn of haar sportprestaties volledig kan monitoren. Zo worden de trainingen nog efficiënter en doeltreffender.

Nog meer gezondheidsfuncties heeft een smartwatch. Dit is een slim horloge waar je naast het bijhouden van je prestaties, bloeddruk en vetpercentage ook mails mee beantwoordt, muziek luistert en nog veel meer. Koppel er draadloze sport-oordopjes aan, dan kun je makkelijk bellen tijdens het hardlopen.

Kerstcadeaus voor harde (thuis)werkers

Kerstcadeaus voor harde (thuis)werkers

Raakt jouw moeder tijdens haar online meetings regelmatig verstrikt in de draden en lijkt de telefoon van je vriend vergroeid aan zijn oor? Maak je moeder blij met een draadloze muis, een handig cadeau voor haar want het werkt een stuk soepeler. Je vriend kan vanaf nu zijn telefoon op het bureau laten liggen want jij hebt het ideale cadeau voor hem: met een draadloze koptelefoon of draadloze oordopjes heeft hij tijdens het bellen zijn handen vrij en kan hij tegelijk een boterham smeren.

Slimme kerstcadeaus voor gadget-lovers

Slimme kerstcadeaus voor gadget-lovers

Zoek jij een cadeau voor een gadget-freak? Een Google Nest is de ideale assistent. Deze slimme speakers bedien je met je stem. Met een paar woorden stream je muziek naar de speaker of vraag je wat voor weer het tweede kerstdag wordt. Zit je lekker onder een dekentje en wil je zonder van de bank te komen het licht aandoen? Met slimme lampen en lichtstrips bedien je de verlichting vanuit je bed of luie stoel en schakel je moeiteloos van romantisch sfeerlicht naar werklicht. Wordt er onverwacht aangebeld? Met een slimme deurbel zie jij meteen of de kerstman voor de deur staat.

Kerstcadeautjes voor keukenhelden

Kerstcadeautjes voor keukenhelden

Heb jij een vriend(in), partner of familielid die van uitgebreid ontbijten houdt? Op knapperig warme boterhammen uit een broodrooster smeert de kerstboter net iets lekkerder. Samen met een gezond sapje uit de blender en een verse kop koffie uit het nieuwe koffiezetapparaat heb je al snel een prima kerstontbijt of -lunch. Theedrinkers lopen zeker warm voor een zilveren roestvrijstalen waterkoker.

Kerstcadeaus voor mannen

Kerstcadeaus voor mannen

Zoek je een kerstcadeau voor een man? Houd hij van koffie, dan is een nieuwe koffiemachine wellicht iets voor hem. Of misschien een nieuwe stofzuiger, zodat hij gemakkelijk het huis kan schoon houden. Een speaker kan daar ook bij van pas komen: lekker muziek aan terwijl je bezig bent. Snel maar op een gezonde manier een maaltijd bereiden? Dat kan met de populaire airfryer. Je hoeft geen vette olie te gebruiken, maar toch wordt je gerecht heerlijk krokant.

Kerstcadeaus voor vrouwen

Kerstcadeaus voor vrouwen

Om een kerstcadeau te vinden voor je vrouw, vriendin, nicht, tante of oma hoef je niet ver te zoeken. Bijvoorbeeld massage-apparaten voor ontspanning of een wearable zodat ze haar sportprestaties bij kan houden. Leest ze graag? Dan is een e-reader echt iets voor haar. Als je veel leest is het scherm van een e-reader beter voor je ogen dan een tabletscherm. Bovendien kun je onderweg veel boeken meenemen; alle e-books staan immers op je e-reader. Zo hoef je geen zware boeken mee te sjouwen.

Kerstcadeautjes voor kinderen