MM logo red

Philips Air Cooker

Luuk2 MEI 2023
undefined

Met de Philips Air Cooker maak je de heerlijkste gerechten, die je met trots kunt serveren. Het apparaat zorgt voor precies de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en bereidingstijd die nodig is om je maaltijd klaar te maken. Door het optimale klimaat in de Air Cooker kook je supergezond en lekker, terwijl de voedingswaarde behouden blijft.

Philips Air Cooker

Met de Philips Air Cooker maak je de heerlijkste gerechten, die je met trots kunt serveren. Het apparaat zorgt voor precies de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en bereidingstijd die nodig is om je maaltijd klaar te maken. Door het optimale klimaat in de Air Cooker kook je supergezond en lekker, terwijl de voedingswaarde behouden blijft.

Gezond, mals en lekker

Philips Air Cooker - Gezond, mals en lekker vers

Met de Philips Air Cooker geniet je van vers, smakelijk eten dat is klaargemaakt met stoom. Tijdens het stomen blijven de gezonde voedingsstoffen en textuur behouden. Je groenten hebben een lekkere bite en zijn mooi van kleur. In de Air Cooker blijft tot wel 90 procent van de vitamine C in de voeding zitten*. Vis en zeevruchten blijven vers en vochtig en houden tot wel 93 procent van hun omega-3- en omega-6-vetzuren**. Vlees blijft heerlijk mals en behoudt tot wel 90 procent ijzer***.

NutriFlavor: een nieuwe manier van koken

Philips Air Cooker - NutriFlavor: een nieuwe manier van koken

Om jouw maaltijd lekker klaar te maken gebruikt de Philips Air Cooker de zogenaamde NutriFlavor-technologie. Dit is een techniek die de optimale combinatie van tijd, temperatuur en vochtigheid instelt. Hierdoor komen de natuurlijke smaak en textuur van je verse ingrediënten goed tot hun recht. Sla de ingrediënteninstellingen of het gewenste resultaat op in de voorkeuren van de Air Cooker en de volgende keer maakt het apparaat automatisch jouw gerecht weer precies zoals je het lekker vindt. Gezond koken kan dus gewoon niet meer misgaan.

Samen kokkerellen met de NutriU-app

Philips Air Cooker - Samen kokkerellen met de NutriU-app

De NutriU-app is jouw nieuwe inspiratiebron en culinaire expert in de keuken. De app schotelt je oneindig veel recepten voor op basis van jouw kookgewoonten en voorkeuren. Kies uit honderden recepten en laat de NutriU-app automatisch de ideale kookomstandigheden voor je instellen. De app leidt je door het kookproces zodat jij extra ontspannen geniet van het kokkerellen. Met de voicecontrol-functie (compatibel met Amazon Alexa) maak je het jezelf nog makkelijker. Wil je tijdens het koken toch de kookinstellingen bijstellen? Je regelt het eenvoudig in de app.

Gevarieerd koken dankzij veelzijdige accessoires

Philips Air Cooker - Gevarieerd koken dankzij veelzijdige accessoires

Met de accessoires van de Air Cooker kun je alle kanten op. Gebruik de bodemplaat, het rooster of de mand om je eten eens op een andere manier te bereiden. Gebruik de kookpot voor soepen of stoofpotten en de tweede bakplaat om voor nog meer mensen te koken. Je kunt alle accessoires van de Air Cooker met elkaar combineren. Bovendien zijn ze stapelbaar, zodat je ze gemakkelijk opbergt.

Wissel eens van kookmethode

Philips Air Cooker - Wissel eens van kookmethode

Verandering van spijs doet eten, daarom heeft de Air Cooker verschillende kookmethoden. Je kunt stomen met lucht, stomen met water, langzaam garen, sous-vide koken (onder vacuüm garen in een waterbad van constante temperatuur), bakken, roosteren, opnieuw opwarmen en ontdooien. Of je nu zin hebt in heerlijke asperges, sappige verse zalm, malse kip, vers zelfgebakken brood, soep, een stoofpot of zelfs een dessert: deze Air Cooker van Philips kan het allemaal.

Kook voor het hele gezin in een modern, slank ontwerp

Philips Air Cooker - Kook voor het hele gezin in een modern, slank ontwerp

De Philips Air Cooker heeft een slank, modern ontwerp en een glazen deksel zodat je een culinair oogje in het zeil kunt houden. De Air Cooker past gemakkelijk in kleinere compacte keukens, terwijl hij toch 4 porties tegelijk kan bereiden. De inhoud van dit apparaat is 7 liter. In de mand die je erbij krijgt, past 2,2 liter. Hierin kun je 4 kipfilets of een hele kip van bijna 2 kilo kwijt.

Kies uit 3 automatische reinigingsprogramma's

Philips Air Cooker - Kies uit 3 automatische reinigingsprogramma's

Met de 3 automatische reinigingsprogramma’s is je Air Cooker zo weer schoon. Je kunt kiezen uit EasyClean om etensresten weg te wassen met hete stoom, spoelen en ontkalken. Alle Air Cooker-accessoires zijn uitneembaar en mogen in de vaatwasser.