Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

Philips Airfryer

Luuk8 AUGUSTUS 2023
undefined

Met een Philips Airfryer geniet je van vetarm eten met een heerlijke smaak. De Airfryers gebruiken hete lucht in plaats van vet, waardoor jouw warme maaltijd of snack veel minder vet bevat. Behalve bakken kun je met een heteluchtfriteuse ook braden, grillen en roosteren. Philips Airfryers zijn er in verschillende groottes, van normaal tot héél erg groot. Er is dus altijd een Airfryer die bij jou past. Koken met een Philips Airfyer is energiezuiniger en tot 60% goedkoper dan het gebruik van uw oven*

Sneller aan tafel door een vlug circulerende luchtstroom

Philips Airfryer - Circulerende luchtstroom

Philips Airfryers gebruiken hete lucht (in plaats van olie) om voedsel te frituren. De Airfryers combineren een zeestervormige onderkant met een snelle circulatie van hete lucht. Hierdoor wordt de warmte optimaal verdeeld en wordt je eten heerlijk knapperig zonder dat je olie toevoegt. Philips Rapid Air zorgt voor een snellere airflow zodat je geniet van een nog krokanter en lekkerder resultaat**.

De enige Airfryer met Fat Removal-technologie

Philips Airfryer - Fat Removal technologie

De Phillips Airfryer XXL is de enige Airfryer met Fat Removal-technologie, een techniek die het overtollige vet verwijdert en opvangt. Zo blijft je gebraden kip knapperig vanbuiten en mals vanbinnen, zonder dat je inlevert op de smaak. Dankzij deze technologie bevat je maaltijd tot wel 50 procent minder verzadigde vetzuren***. Wel zo gezond!

Slim bakken door de Smart Sensing-technologie

Philips Airfryer - Smart Sensing technologie

De nieuwe generatie Philips Airfryers heeft slimme sensoren die met één druk op de knop zorgen voor het beste resultaat. Dankzij de Smart Sensing-technologie is je maaltijd in twee eenvoudige stappen klaar. Kies het soort eten (bijvoorbeeld vis, vlees, groenten of frietjes) en druk op de knop om te bakken. De sensoren kiezen vervolgens automatisch de ideale tijd en temperatuur waardoor je eten altijd perfect gaar is. Je maaltijd kan gewoon niet meer misgaan, waardoor jij keer op keer geniet van een heerlijk bord eten.

Elke dag lekker gevarieerd eten met de NutriU-app

Philips Airfryer - NutriU-app

Op zoek naar nieuwe recepten of heb je even geen inspiratie? De Philips NutriU-app is een leuke manier om nieuwe gerechten te ontdekken. Blader door honderden heerlijke recepten en ontdek handige kooktips en trucs. De recepten sla je eenvoudig op, zodat je ze altijd weer terug kunt vinden. Jouw eigen receptideeën deel je met duizenden thuiskoks via de NutriU-community. Je krijgt de app automatisch bij aankoop van een Philips Airfryer. Je verbindt de NutriU-app eenvoudig met je device, zo volg je het kookproces op afstand vanaf jouw telefoon of tablet. Ook kun je met een druk op de knop jouw eten warm houden en de kookinstellingen aanpassen, gewoon vanuit je luie stoel zonder naar de keuken te lopen.

*Energiekosten voor het koken van 1 kip (Airfryer ingesteld op 160 graden zonder voorverwarming) of zalmfilet (200 graden zonder voorverwarming) ten opzichte van het gebruiken van een energielabel A oven. Gemiddelde percentages zijn gebaseerd op interne lab metingen met de volgende producten: HD9280, HD9650, HD9270, HD9285, HD9252, HD9200, HD9255, HD9880.
** vergeleken met de luchtstroomsnelheid in een Philips Viva Airfryer met vlakke bodem
*** gemeten bij 3 rauwe kippenpoten na 24 min koken op 180 graden Celsius.