Philips stoomgeneratoren

Met Philips stoomgeneratoren kom jij kreukvrij voor de dag, of je nu linnen, satijn of katoen draagt. Slimme functies zorgen ervoor dat strijken een stuk sneller en makkelijker gaat. Zo bepalen deze stoomstrijkijzers zelf de juiste temperatuur en stoomdruk, daar hoef je alvast niet meer over na te denken. Wil jij snel een berg was wegstrijken, inclusief je theedoeken en beddengoed, dan is de stoomgenerator van Philips een handig strijkijzer voor jou.

Door OptimalTemp automatisch de juiste temperatuur

Philips stoomgeneratoren - OptimalTemp

Zeg maar dag tegen brandplekken in je wasgoed, want dankzij OptimalTemp-technologie strijk je altijd op precies de juiste temperatuur. Van kasjmier tot zijde tot spijkerbroeken, deze stoomstrijkijzers herkennen het type stof en passen de temperatuur daar automatisch op aan. Je hoeft de temperatuur dus niet meer zelf met een draaiwiel in te stellen. Daarom hoef je de was ook niet meer voor te sorteren, dat scheelt tijd. Ook hoef je niet meer te wachten tot het strijkijzer is opgewarmd of juist weer is afgekoeld als je bijvoorbeeld van een jeans naar een zijden blouse gaat.

Strijk ook verticaal met automatische stoom

Philips stoomgeneratoren - Verticaal strijken

De bewegingssensor weet precies wanneer je met het strijkijzer over stoffen beweegt en zorgt automatisch voor krachtige stoom. Strijken wordt zo een makkie, omdat het stoomstrijkijzer automatisch het stoomwerk voor je doet. Daarnaast herkent de bewegingssensor ook in welke richting je strijkt. Hierdoor kun je jurken, jassen en gordijnen ook verticaal stomen en opfrissen.

Op tijd ontkalken dankzij Easy De-Calc

Philips stoomgeneratoren - Easy De-Calc

Om kalkvlekken op je schone strijkgoed te voorkomen en je stoomstrijkijzer lang mee te laten gaan, is het belangrijk dat je regelmatig ontkalkt. Philips stoomgeneratoren hebben een handig De-Calc-lampje dat gaat branden als het tijd is om te ontkalken. Het Easy De-Calc-systeem verzamelt bij iedere strijkbeurt kalkaanslag en laat je vanzelf weten wanneer het moet worden geleegd. Haal de stekker uit het stopcontact, laat het strijkijzer goed afkoelen (zeker 2 uur) verwijder de knop en laat het water met de kalkdeeltjes wegstromen in een kopje.

Moeiteloos strijken met ActiveSense

Philips stoomgeneratoren - ActiveSense

Dankzij de ActiveSense-technologie weten Philips stoomstrijkijzers uit de PerfectCare 9000-serie precies welke stof je aan het strijken bent. Het strijkijzer past de temperatuur en hoeveelheid stoom hier zelf automatisch op aan. Jij hoeft alleen nog maar met het strijkijzer over de stof te bewegen en alle kreuken verdwijnen als sneeuw voor de zon. De DynamiQ-sensor weet exact welke bewegingen je maakt. Hierdoor levert hij krachtige stoom precies waar jij het nodig hebt. Strijken wordt zo nog makkelijker en ook kreuken in de dikste stof worden zo gladgestreken.