Silk’n

Silk’n is de wereldwijde marktleider in professionele, esthetische apparaten voor thuisgebruik. Permanent ontharen, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en hand- en voetverzorging vormen de categorieën waarbinnen Silk’n aan de lopende band innovatieve beautyproducten lanceert. Succesvolle beautybehandelingen die ooit alleen mogelijk waren in een schoonheidssalon, zijn dankzij Silk'n nu ook beschikbaar voor thuisgebruik. Het merk Silk’n is al jaren populair bij miljoenen mensen over de hele wereld! Bekijk hieronder het uitgebreide Silk’n assortiment en ontdek de nieuwste technologieën op beautygebied, zoals apparaten voor microdermabrasie, permanente ontharing, rimpelbehandeling, huidverjonging, nagelverzorging en meer!

Populaire Silk'n producten

Het assortiment van Silk'n

Permanent ontharen

Permanent ontharen? Dat kan thuis met de klinisch bewezen HPL-technologie van Silk’n. Deze technologie is de thuisversie van IPL die in salons wordt gebruikt. Haartjes worden met lichtflitsen permanent verwijderd met een gladde huid als resultaat.

Gezicht & Lichaam

Gezichtsverzorging en lichaamsverzorging is voor velen van ons een onmisbaar beautyritueel. Silk’n heeft ideale oplossingen op het gebied van cellulitisbehandeling, gezichtsreiniging, anti-aging en de algehele huidverzorging. Ontdek het nu.

Handen & Voeten

Eelt verwijderen en uw nagels verzorgen? Met de speciaal ontworpen Silk’n voetverzorging en handverzorgingsproducten is dat heel makkelijk. Ontdek hoe u mooie nagels en zachte voeten kunt krijgen zonder dat u daarvoor een dure salon hoeft te bezoeken.