Populaire Seagate producten

SEAGATE

DATAOPSLAG VOOR THUIS EN ONDERWEG.

Seagate is de wereldwijde marktleider op het gebied van opslagoplossingen. Het bedrijf ontwikkeld unieke producten die over de hele wereld gebruikt worden door mensen en bedrijven om te creëren, delen en hun meest kritische geheugens en gegevens te bewaren.

JE DIGITALE LEVEN OPSLAAN

Of het nu gaat om het delen van video, muziek en documenten met familie en vrienden op sociale netwerken, of om servers die de ruggengraat vormen van grote zakelijke datacenters en cloudsystemen, de producten van Seagate helpen iedereen bij het opslaan, delen en beschermen van waardevolle digitale content. Seagate biedt het breedste assortiment harddisks, solid state drives en hybride schijven. Daarnaast biedt het merk een uitgebreide lijn opslagsystemen voor consumenten en de kleinzakelijke markt, inclusief data-recovery voor elk type en merk harddisk en ander opslagmedium.

Het assortiment

PERSONAL CLOUD

Overal in huis vind je bestanden. Op de Seagate Personal Cloud kan iedereen van de familie bestanden opslaan, delen en toegang krijgen tot alle foto’s, video’s, muziek en documenten van elk toestel - zowel thuis als onderweg.

Wireless

Seagate Wireless brengt een overvloed aan opslagruimte naar smartphones en tablets. Stream honderden films in HD, foto’s en liedjes zonder draden of internet. Perfect tijdens een lange autorit of in het vliegtuig.

Backup Plus Slim

Dankzij het slanke ontwerp past de Seagate Backup Slim in uw zak, tas of rugzak en kunt u deze altijd meenemen. Ideaal om je hele digitale leven lokaal, in de cloud, op mobiele apparaten of op sociale netwerken beschermen en eenvoudig back-ups maken.

Ultra Mobile SSHD

Een rijkere gamingervaring. Seagate hybride schijven zijn ontwikkeld voor reguliere laptops, pc’s, Mac OS en gamingconsoles die gewone harde schijven gebruiken. Het wordt net als een harde schijf geïnstalleerd en werkt hetzelfde, alleen sneller!