Mediamarkt Logo

Cadeautips voor de leukste vaderdagcadeaus

Zoek je een leuk cadeau voor Vaderdag? Met de vaderdagcadeaus van MediaMarkt maak je iedere vader blij. Bekijk de tips!

Vaderdagcadeaus voor zijn allereerste vaderdag

Vaderdag cadeautips - Eerste vaderdag

Krijgt jouw man, vriend of zoon binnenkort zijn eerste kind? Laat de aanstaande vader nog heel even genieten van de broodnodige rust en geef hem een gameconsole of gaming-headset cadeau. Kersverse vaders verras je met een instantcamera. Daarmee legt hij ieder lachje en stapje van de kleine vast. Of trakteer op een babyfoon, dan kan hij zijn kleintje in de gaten houden terwijl hij apetrots zijn babyfoto’s aan het kraambezoek laat zien.

Vaderdagcadeaus voor de verzorgde vader

Vaderdag cadeautips - Verzorgde vader

Knappe papa’s en verzorgde vaders die goed voor de dag willen komen, geef je een scheerapparaat, tondeuse of trimmer cadeau. Hiermee scheert hij een strakke baard en werkt hij razendsnel zijn bakkebaarden bij. Bij zo’n goedverzorgd gezicht hoort natuurlijk een mooie lach. Met een nieuwe elektrische tandenborstel lacht jouw vader stralend zijn tanden bloot en ziet hij er tiptop uit.

Vaderdagcadeaus voor fitte papa’s

Vaderdag cadeautips - Fitte vader

Rennende, fietsende en zwemmende vaders gaan nog net even harder met een Fitbit. Hartslag, aantal stappen, uurtjes slapen: met deze activity tracker houdt jouw sportieve pa precies bij wat hij doet op een dag. Met draadloze sportoortjes of een headset traint hij op zijn favoriete muziek, als dat geen extra energie geeft.

Vaderdagcadeaus voor de sportliefhebber

Vaderdag cadeautips - Sportliefhebber

Vaders die liever vanaf de hoekbank sporten, laat je niet hongerig toekijken. Aanmoedigen gaat natuurlijk veel lekkerder op een gevulde maag, met een friteuse of airfryer maakt hij in een mum van tijd lekkere snacks. Of met een barbecue maak je hem én meekijkende vrienden blij. Heeft jouw vader geen seizoenkaart? Met een soundbar en een grote tv bezorg je hem een volwaardige stadionbeleving in zijn eigen woonkamer.

Vaderdagcadeaus voor de gadgetfreak

Vaderdag cadeaus - Gadgetfreak

Laat je hightechvader uit zijn dak gaan met een nieuwe smartphone of smartwatch. Een smartwatch is een minicomputer die je verbindt met jouw smartphone. Zo kan hij lekker appen, mailen, bellen, navigeren, betalen, muziek luisteren en apps gebruiken zonder dat hij zijn telefoon hoeft te pakken. Met een dockingstation zijn ze allebei vliegensvlug opgeladen. Gadgetfreaks krijg je trouwens ook uitzinnig met een Nest mini. Deze spraakgestuurde speaker reageert via de Google Assistent direct op zijn commando’s. Luistert er ten minste nog iemand naar hem.