MM logo red

Predator Sim Race Cup 2022

Julia10 NOVEMBER 2022
undefined

Na het succes van de Predator Race Cup, is het nu tijd voor de EMEA Predator League met de game Rocket League! De league wordt in vijftien regio’s gespeeld en zal eindigen in een grootse internationale finale waar alle nationale kampioenen tegen elkaar strijden voor serieuze prijzen. Heb jij de beste aerials in huis? Maak je dan klaar voor de start, verzamel je vrienden en bewijs jezelf tijdens een van de kwalificatieweekenden. Alles wat je nodig hebt, is de free-to-play Rocket League-game en de wil om te winnen. Naast de eer, zijn er mooie geldprijzen en de nieuwste Predator hardware te winnen.

Upgrade je gaming set-up!

Predator Sim Racing Cup - Upgrade je gear

MediaMarkt is de exclusieve retail partner van de Predator League. De Predator en Nitro gaming series bestaan uit krachtige hardware waaronder pc’s, laptops, bliksemsnelle monitoren en bijbehorende accessoires. De producten zijn uitgerust met de beste koeltechnologie en hebben soepele graphics. Met de gaming producten van Predator en Nitro hou je het hoofd koel en blijf je optimaal presteren in het heetst van de strijd.

Wil jij gamen met de beste materialen? Hier vind je de komende weken de beste Predator en Nitro hot deals die jouw spel naar een hoger niveau tillen.

Check de Hot Deals en ontvang 15% korting op geselecteerde modellen! Houd deze pagina goed in de gaten want wekelijks veranderen de aanbiedingen, dus blijf up-to-date.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Maak je klaar voor de strijd

Predator Sim Racing Cup - Maak je klaar voor de strijd

Bewijs jezelf tijdens een van de nationale kwalificatierondes op zaterdag 8 en op zondag 23 oktober. De twee beste teams van elke kwalificatieronde gaan tegen elkaar strijden in de nationale finale op zaterdag 12 november. Tijdens de nationale finale nemen de beste teams het tegen elkaar op in een dubbele eliminatieronde voor een plaats in de internationale finale. Op 19 en 20 november strijden de beste teams om de ultieme trofee en prijzen.

Win fantastische prijzen

Voor de beste teams liggen geweldige prijzen klaar: mooie geldprijzen en de nieuwste Predator producten. De absolute kampioen ontvangt een fantastische prijs van 10.000 euro en een unieke Predator trofee.

Predator Sim Racing Cup - Dit kun je winnen

Nationale finale

  • 1e prijs: 2.500 euro cash + 3x Predator Helios 300
  • 2e prijs: 1.500 euro cash + 3x headset, muis, muismat en rugzak
  • 3e prijs: 1.000 euro cash + 3x urban backpack

Internationale finale

  • 1e prijs: 8.500 euro cash + unieke Predator trofee
  • 2e prijs: 4.500 euro cash
  • 3e prijs: 2.000 euro cash

Ook is er een extra prijs voor de "Most Valuable Player", bepaald door het publiek. Dus houdt @predatorgaming.benelux goed in de gaten op Instagram!