MM logo red

Ontdek de nieuwste Kurio kindertablets van 2024

Daan28 NOVEMBER 2023
unknown description

Met Kurio spelen, kijken en leren kinderen op een speciaal voor hun ontwikkelde kindertablet. Kurio-tablets hebben een kindvriendelijk design en een veilig filtersysteem. Ouders kunnen app- en tijdsinstellingen via de speciale ouderzone. Met de tablets genieten kinderen van de leukste apps en games, zonder dat ze in aanraking komen met ongeschikte inhoud. Welke Kurio-tablet past bij jouw kind?

Kurio kindertablet Premium Nickelodeon

Kurio kindertablet Premium Nickelodeon

De nieuwste en veiligste Kurio kindertablet Premium helpt je kind om spelenderwijs te leren en te lezen. Je kind geniet van meer dan 100 vooraf geïnstalleerde apps, zoals YouTube Kids of NPO Zappelin. De Kurio Tab Premium bevat ook exclusieve apps en games van Nickelodeon, waaronder Paw Patrol en Dora. Je stelt de tablet makkelijk in en beheert deze als ouder, zodat je kind veilig online kan. De tablet draait op het meest recente Android 13 GO-besturingssysteem en beschikt over een groot geheugen, een snelle processor en een lange batterijduur. Bovendien krijg je er een valbestendige beschermhoes, een Kurio-sleeve en handige standaard bij.

Kurio kindertablet Lite

Kurio kindertablet Lite

Op de Kurio Lite staan meer dan 70 leuke en leerzame apps vooraf geïnstalleerd, zoals YouTube Kids en Videoland. Je kind surft altijd veilig op het internet, want de Kurio Lite heeft een speciaal filtersysteem dat ongewenste websites blokkeert. Als ouder stel je makkelijk een limiet in voor de schermtijd en blokkeer je apps of sites waar je kind niet mag komen. De Kurio Tab Lite kindertablet heeft ingebouwde gehoorbescherming en voorkomt dat de ogen van je kind worden blootgesteld aan blauw licht. Neem de Kurio Lite makkelijk overal met je mee dankzij de stevige beschermhoes en de handige standaard. De batterij van de tablet gaat ruim 4 uur mee.