Mediamarkt Logo

Samsung Galaxy Book4-series

unknown description

Samsung Galaxy Book4 is een krachtige notebook-serie. Ontdek alles wat je moet weten over de laptops uit de Galaxy Book4-serie.

Wat is Samsung Galaxy Book4?

Wat is Samsung Galaxy Book4?

Samsung Galaxy Book4 is de naam van een generatie Samsung-laptops en bestaat uit 4 modellen: de Galaxy Book4 360, de Galaxy Book4 Pro, de Galaxy Book4 Pro 360 en de Galaxy Book4 Ultra. Alle modellen staan garant voor krachtige prestaties, haarscherp en interactief beeldscherm en een niet te kraken beveiligingssysteem. Deze combinatie maakt de Samsung Galaxy Book4 geschikt voor de zwaarste taken.

Laptop voor uitstekende prestaties

Laptop voor uitstekende prestaties

Met een Samsung Galaxy Book4 haal je een krachtige notebook in huis. Alle modellen draaien op Intel Core-processoren, waarmee je de zwaarste taken snel en tegelijk uitvoert. Daarnaast zijn alle modellen in de Book4-serie uitgerust met een haarscherp en hoogwaardig beeldscherm. Tot slot verbind je de laptops in een handomdraai met andere Galaxy-apparaten.

Oersterke processor

Alle modellen zijn voorzien van een ijzersterke Intel-processor. De Galaxy Book4 Pro en de Book4 Ultra zijn uitgerust met een Intel Core Ultra processor, waarmee je heel lang kunt werken, streamen en gamen. De laptops beschikken namelijk over een krachtige batterij die tot wel 22 uur lang meegaat op een volle batterij.

Hoogwaardig geluidssysteem en verbeterde videokaart

Geniet op de beste manier van nieuwe Netflix-series of YouTube-video’s, dankzij de krachtige quad-speakers. Meeslepend geluid wordt afgestemd door AKG en Dolby Atmos. Ook de microfoons van de Samsung Galaxy Book4 zijn van topkwaliteit. De laptops maken gebruik van AI Noise Cancelling, waarmee er nooit onnodige ruis op de lijn ontstaat. Zo blijf je altijd luid en duidelijk communiceren in je games, meetings of livestreams. Diehard video- of gamefanaten profiteren bij de Galaxy Book4 Ultra van de vernieuwde NVIDIA GeForce RTX 4070/4050 grafische kaart. Deze zorgt voor razendsnelle gegevensverwerking uiterst soepel beeld. Zelfs de meest grafisch-intensieve games speel je zonder ook maar de lichtste hapering.

Optimaal beveiligd door Knox met Secured-Core PC

Met een Galaxy Book4 ben je optimaal beveiligd. Knox heeft alle modellen voorzien van een niet te breken veiligheidsschild. De laptops worden namelijk op verschillende lagen beveiligd, waardoor je hardware, firmware, besturingssysteem en je identiteitsgegevens altijd veilig zijn. Ook als je een keer op het openbare netwerk van een café of bibliotheek werkt.

Notebook met premium display

Notebook met premium display

Alle Galaxy Book4-modelllen zijn uitgerust met een hoogwaardig beeldscherm, die je heel eenvoudig bedient met het gebruiksvriendelijke touchscreen. Je werkt altijd en overal op je Book4, want dankzij Vision Booster is het beeldscherm altijd helder en goed zichtbaar, zelfs als de zon op het scherm schijnt.

Haarscherp Amoled-beeldscherm

Dankzij het heldere Dynamic Amoled 2x display geniet je op een Galaxy Book4 Pro of Ultra altijd van de beste beeldkwaliteit. Deze 3K-beeldtechnologie maakt zwarte pixels echt diepzwart, wat het beeld levendig en realistisch maakt. Ook op het scherm van de Book4 360 kijk je films met topkwaliteit beeld. Deze notebooks hebben een Super Amoled-scherm, waarmee zelfs de kleinste details van het beeld spatten.

Intuïtief scherm met 360 design

Intuïtief scherm met 360 design

Bedien de Galaxy Book4 direct via het kwalitatieve touchscreen, dat is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Het scherm van de 360-modellen draaien elke kant op, zodat je vanuit elke hoek gamet of verder werkt aan een nieuw ontwerp. Van de Galaxy Book4 360 maak je binnen een handomdraai een tablet, handig als je veel onderweg bent. Gebruik de S Pen om nog makkelijker en vloeiender de mooiste schetsen, ontwerpen en tekeningen te maken.

Gebruik je smartphone als webcam

Koppel je smartphone met een paar klikken aan je Samsung Galaxy Book4 en maak je videomeetings makkelijker. Zo gebruik je je telefoon als webcam, terwijl je op de laptop je gesprekspartners door een presentatie leidt.

Gebruik AI voor betere foto- en videobewerking

Met behulp van ingebouwde AI-tools bewerk je foto’s en video’s op een professionele manier. Zo zit op elke Samsung Galaxy Book4 Photo Remaster. Hiermee kun je binnen de Samsung Galerij App je foto’s remasteren en ongewenste objecten verwijderen met behulp van de Object Eraser. Geef met AI verschillende studio-effecten mee aan en werk je video’s en foto’s precies zo af als je wilt.

Naadloze Galaxy-ervaring

Naadloze Galaxy-ervaring

Door je Book4 te verbinden met je andere Samsung Galaxy-apparaten, maak je je leven leuker en makkelijker. Beantwoord berichtjes die je binnenkrijgt op je telefoon binnen een paar tellen op je Book4, of check of je gemiste oproepen hebt. Met Multi-Control gebruik je de muis van je laptop ook op je tablet of smartphone en dankzij Second Screen sluit je de tablet aan, voor meer productiviteit. Dankzij Quick Share sleep je afbeeldingen of documenten heel eenvoudig van je telefoon naar je laptop, en andersom. Luister je met je Galaxy Buds naar muziek op je laptop, maar word je gebeld op je smartphone? Dankzij Auto Switch wisselen je Samsung-oortjes automatisch tussen de apparaten.