MM logo red

Neomounts by Newstar & MediaMarkt Business Solutions

Advies nodig op het gebied van ergonomische en gezondheid ondersteunende hulpmiddelen, zoals monitorarmen, zit-sta-werkplekken en laptop-stands? MediaMarkt Business Solutions helpt je op weg. Uit het assortiment van meer dan 500 up-to-date bevestigingsproducten van Neomounts by Newstar kiest jouw accountmanager de beste en meest comfortabele oplossing voor jou.

De beste stands voor een laptop, tablet of telefoon: Neomounts heeft ze. Neomounts by Newstar is al sinds 1996 van alle markten thuis en is wereldwijd actief in meer dan 30 landen. Met de expertise van MediaMarkt Business Solutions en de hoogwaardige bevestigingsoplossingen van Neomounts maak ook jij je (werk)leven een stuk comfortabeler.

Op deze pagina lees je meer over het zakelijke aanbod van Neomounts. Wil je meer informatie? Neem dan via het contactformulier contact op met jouw accountmanager.

Neem contact met ons op

 • Monitorarmen

  Optimaliseer jouw werkplek met een ergonomische monitorarm. Met een Neomounts bureausteun bespaar je niet alleen waardevolle ruimte op je bureau, je verkleint ook de kans op nek-, rug- en schouderklachten. Stel jouw beeldscherm in op de meest comfortabele hoogte en positie. Net zo eenvoudig zwenk, kantel, roteer of draai je je monitor naar jouw ideale werkstand. Neomounts biedt verschillende manieren om je monitor het middelpunt te maken van jouw werkplek, met diverse plaatsingsoplossingen, zoals een bureauklem, bladdoorvoer of een bureauvoet.

 • Laptop-stands

  Werk je graag op een laptop en ben je iedere keer weer op zoek naar dikke boeken of een pak papier om de positie van je laptopscherm te verhogen? Een laptop-stand is de uitkomst. Met een laptop-stand plaats je de laptop eenvoudig op ooghoogte: de juiste en meest comfortabele werkhoogte om te werken en om lichamelijke klachten te voorkomen. Met een laptop-stand van Neomounts verbeter je jouw kijkpositie en werkhouding en ga je ook nog eens voor op-en-top gemak. Dankzij het lichte, ultraslanke opvouwbare ontwerp neem je de praktische laptopstandaard gemakkelijk overal mee naartoe.

 • Tablet- en telefoon-stands

  Maak je vaak gebruik van video calls via Teams, Zoom, FaceTime of Skype? Met een telefoon-stand uit de Neomounts DS-serie kun je urenlang veilig handsfree videobellen. Door het open ontwerp kun je altijd bij de oplaadpoorten en werk je alle oplaadsnoeren uit het zicht. Tussendoor een video kijken of een game spelen? Geen enkel probleem. Neomounts tablet- en telefoon-stands helpen je letterlijk een handje.

 • Tv-beugels

  Met een Neomounts tv-beugel plaats je jouw televisiescherm op iedere gewenste kijkhoogte. Ultragroot of juist compact klein: voor iedere flatscreen bestaat een praktische muurbeugel. Kies voor een vlakke bevestiging tegen de muur of juist een full motion tv-steun met arm, die kan kantelen en draaien. Met de wandsteunen van Neomounts creëer je eenvoudig de meest comfortabele en optimale kijkervaring.

 • Tv-trolleys

  Rol dat grote beeldscherm eenvoudig naar de vergaderzaal, klaslokaal of presentatieruimte. Een vloersteun van Neomounts haalt je het zware werk uit handen. De stijlvolle (mobiele) tv-trolleys passen goed bij de flatscreens van nu. Ze zijn er in allerlei maten en uitvoeringen; er is altijd een trolley die bij jou past. De hoogte en positie van het beeldscherm stel je zelf naar wens in en met de hoogwaardige wielen rol je makkelijk over drempels. De kabels werk je weg aan de achterkant van de trolley. Zo geef je met een gerust gevoel een presentatie, vergadering of videoconference.

 • Zit-sta-werkplekken

  Met een ergonomische zit-sta-werkplek stimuleer je beweging tijdens het werk. Deze dynamiek zorgt voor een hogere productiviteit, een betere gezondheid en minder werkgerelateerde lichamelijke klachten. Of je nu mails wegwerkt of in een meeting zit, je verhoogt of verlaagt jouw bureau met een druk op de knop. Na een staande vergadering laat je de tafel zakken en werk je zittend verder vanaf je stoel. Zo stimuleer je de doorbloeding van je benen en blijf je energiek. Of je nu thuiswerkt of op kantoor, met een zit-sta-werkplek van Neomounts blijf je scherp en in beweging, aan welk type bureau je ook zit.