Waarom een Samsung tv & soundbar-bundel?

Misschien vraag jij je af: waarom zou je een Samsung tv kopen in combinatie met een Samsung soundbar? Het antwoord is heel simpel: met een Samsung tv en soundbar beleef je jouw film- en muziekavonden in perfecte harmonie.

Samsung tv + soundbar bundel: perfecte combi

Dat zit zo: wanneer je een soundbar op een niet-Samsung tv aansluit, schakelt de soundbar het geluid van je tv uit. Dat is bij een combinatie van een Samsung tv en soundbar niet het geval. De tv’s en soundbars van Samsung horen bij elkaar als Bonnie en Clyde. Dit komt door de Q-Symphony-functie, die zowel op de tv als de soundbar zit. Hierdoor werken de tv en soundbar met elkaar samen en versterken ze elkaar. Zo geniet je van de beste tv- of thuisbioscoopavonden thuis. Stemmen lijken uit je scherm te komen en omdat de soundbar ook de speakers van je tv gebruikt, fluiten de kogels bijna letterlijk om je oren.

Daarbij ontvang je bij gelijktijdige aankoop van een Samsung tv en soundbar een bundelkorting die kan oplopen tot 300 euro. Voor welke tv & soundbar-bundel ga jij?

Samsung tv + soundbar bundel - Welke tv kies jij?

Welke Samsung tv kies jij?

Of je nu een sport-, film-, lifestyle- of game-fanaat bent, met een Samsung tv ben je verzekerd van hoogwaardig beeld en geluid. De tv’s hebben een modern design en door het uitgebreide assortiment is er altijd een tv die bij jou past. Een ding is zeker, met een Samsung tv geniet je gegarandeerd van prachtig beeld, design en geluid. Zo hebben vrijwel alle Samsung tv’s (vanaf de Q80B) Dolby Atmos voor een echte 3D-geluidsbeleving. Genieten van nog beter geluid? Als je nu een Samsung QLED, Neo QLED, The Frame of Samsung OLED tv koopt, krijg je in combinatie met onderstaande Samsung Cinematic Q-serie soundbars nu een aantrekkelijke bundelkorting:

Samsung tv + soundbar bundel - Cinematic Q-series soundbar

Ga voor een Samsung Cinematic Q-series soundbar

Maar waarom zou je kiezen voor een Cinematic Q-series soundbar? Ook hier is het antwoord simpel: omdat je met deze soundbars midden in de actie zit. Cinematic Q-series soundbars zijn een goede match voor je Samsung tv, niet alleen qua design maar ook qua geluid. Dankzij Q-Symphony schakelt de Q-series soundbar de luidsprekers van je Samsung tv niet uit, maar werken ze juist samen. Zo ontstaan er rijke, zuivere en volle klanken en ervaar je een krachtig surround-effect. Met alle Q-series soundbars geniet je van Samsung Dolby Atmos en DTS:X, die samen zorgen voor 3D-geluid. Ben je ook een muziekliefhebber? De HW-Q700C, HW-Q930C, en HW-Q990C verbind je gemakkelijk met wifi, zodat je jouw muziek via Spotify Connect, Google Chromecast of AirPlay2 via je soundbar kunt beluisteren.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Wil je meer weten over alle Samsung apparatuur die je bij MediaMarkt kunt kopen? Kijk op onze Samsung-pagina.

Een Samsung-account is vereist voor het gebruikmaken van apps.