Panasonic-televisies

Panasonic televisies

Panasonic televisies

Op zoek naar een televisie met de beste technologie en een betrouwbare, duurzame kwaliteit? Panasonic ontwerpt tv's met een beeldkwaliteit die exact overeenkomt met de visie van de filmmaker. Door toonaangevende technologieën en een prachtige vormgeving ervaar jij thuis een echte bioscoopervaring. Ontdek de Panasonic oled- en 4K led-televisies.

Panasonic tv dolby effect

Waarom een oled-tv van Panasonic?

Ieder jaar komt Panasonic met innovatieve ontwikkelingen op het gebied van beeld- en geluidskwaliteit. Zo heeft het nieuwste oled-vlaggenschip, de TX-HZW2004, het Master HDR OLED Professional Edition-scherm dat elk beeld haarscherp weergeeft. Daarnaast zijn alle oled-tv’s voorzien van de Filmmaker Mode, Dolby Vision IQ en de Netflix Calibrated Mode. Met deze mode zie je met één eenvoudige menu-instelling jouw Netflix-serie met precies de goede kleuren en dynamisch contrast. Dankzij Dolby Atmos en de omhooggerichte speakers rolt het geluid over je heen en ervaar je een driedimensionale geluidsbubbel.

Panasonic tvs led

4K led-tv’s van Panasonic

Met de 4K led-tv’s van Panasonic haal je het beste in huis. Deze tv’s hebben een dun scherm en een hoogwaardige afwerking. De nieuwste HCX Pro Intelligent-processor zorgt voor een uitmuntende weergave van kleur en contrast. Dankzij Local Dimming Pro Intelligent, Dolby Vision en HDR10+ High Dynamic Range-technologie geniet je van sublieme contrasten. Door het Dolby Atmos-geluid en de snelle gameprestaties is de 4K tv-line-up een pronkstuk voor iedere thuisbioscoop.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Films kijken zoals de regisseur ze bedoeld heeft

Dankzij de Filmmaker Mode beleef jij series en films zoals het in Hollywood bedacht is. Door perfecte framesnelheid, beeldverhouding, ruisvermindering, kleuren en contrast kijk jij met een druk op de knop tv in studiokwaliteit. Panasonic voegt hier nog een handige functie aan toe: Intelligent Sensing. Deze techniek meet met geavanceerde sensoren het omgevingslicht in jouw kamer en past daar de beeldinstellingen op aan. Zo bekijk je video’s met precies de goede helderheid en kleurweergave voor jouw situatie. Intelligent Sensing past het beeld zodanig aan dat je het gevoel krijgt tv te kijken in een ideaal verduisterde omgeving, zelfs als je in een helder verlichte kamer zit. Intelligent Sensing en de Filmmaker Mode vind je op alle Panasonic oled-tv’s.

Panasonic tv home screen

My Home Screen 5.0

Met My Home Screen 5.0 richt je het startscherm van jouw tv helemaal naar wens in. Via het snelmenu pin je jouw favoriete apps vast zodat je ze meteen kunt gebruiken. Met de Netflix-knop op je telefoon activeer je Netflix, zelfs als de tv nog uit staat. Dankzij spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant bedien je de tv met je stem. Zo kun je door te praten de tv aan en uit zetten, het volume harder of zachter zetten en van zender wisselen. Ideaal als je snel weg moet of er ineens visite op de stoep staat. Nog een voordeel: nooit meer ruzie om de afstandsbediening.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Draaibare voet of verstelbare pootjes

Breed of smal, subtiel of lekker opvallend, tv-voetjes zijn er in alle soorten en maten. Met de flexibele, draaibare of verstelbare voet verander je het uiterlijk van jouw tv zoals jij het wilt. De Panasonic TX-55HZW984 bijvoorbeeld heeft een draaibare voet waarmee je de tv draait naar jouw kijkpositie. Van een aantal 4K led-modellen kun je dankzij ‘Switch Design’ de voetjes verplaatsen. Dit voetstuk is speciaal ontworpen om in ieder interieur te passen. Dankzij deze verstelbare pootjes past jouw giga tv ineens ook op dat smalle kastje.

Panasonic tvs

Bluetooth-Audiolink

Met de Bluetooth-Audiolink van Panasonic verbind je jouw tv eenvoudig met een draadloze luidspreker, soundbar of hoofdtelefoon. Zo geniet je altijd van een krachtige sound. Wil je muziek van je tablet of telefoon afspelen via de tv? Ook dit doe je met de Bluetooth®-Audiolink. Zonder dat je een extra audiosysteem nodig hebt, knalt jouw favoriete afspeellijst draadloos door de luidsprekers van jouw tv. Banken aan de kant, discobol aan en dansen maar!

Panasonic netflix tv

Panasonic Netflix certified tv’s

Streaming content is populair. Daarom integreert Panasonic de Netflix Calibrated Mode in de nieuwe oled-modellen. Hiermee geniet je ook bij gestreamde content van een uitstekende beeldkwaliteit en mooie contrasten. Met één druk op de knop bekijk je de volledige Netflix-catalogus inclusief tv-series, documentaires en films in de Netflix Calibrated Mode. Daarnaast zijn alle tv’s uit de H-serie van Panasonic door Netflix gecertificeerd, dit betekent dat Panasonic tv’s een must zijn voor film- en serieliefhebbers. Met een Netflix Recommended tv beleef je de beste Netflix-ervaring: de Netflix-app is snel vindbaar, start snel en de tv installeert gegarandeerd de nieuwste Netflix-versie van de app.