Mediamarkt Logo

De beste Nintendo Switch multiplayer games

Header nintendo switch

Een potje racen tegen zeven van jouw vrienden of met de hele familie de Sprixie-prinses redden van haar ontvoerders. Samen spelen maakt een game zoveel leuker. Wist je dat Nintendo Switch heel veel leuke multiplayergames heeft die je met elkaar kunt spelen? Verzamel dus snel je vrienden op de bank. Haal de Joy-Con-controllers van de Nintendo Switch af en je speelt al gezellig met z’n tweeën.

Bekijk alle multiplayergames voor Nintendo Switch

Super Mario Party

Super Mario Party is de ideale game om samen met de hele familie te spelen. In dit spel zitten wel 80 minigames waarmee je met Mario en zijn vrienden de grootste lol hebt. Neem het tegen elkaar op in ieder-voor-zich-minigames voor vier spelers, of werk als team samen tegen de tegenstander in 2-tegen-2- en 1-tegen-3-minigames. Er zijn ook minigames waarbij je met z’n allen moet samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan met elkaar pinguïns verzamelen als een soort schaapherder of geld verdienen met een boemerang. Super Mario Party op de Nintendo Switch heeft ook de retrogame-modus die je nog kent van de Nintendo 64, waarbij je met elkaar op een boardgame speelt. Gooi de dobbelsteen, verplaats je over het bord en verzamel zo veel mogelijk sterren om te winnen. Met de gratis update kun je de boardgame ook online tegen elkaar spelen.

Super Mario Party bekijken

51 Worldwide Games

Met 51 Worldwide Games speel je tijdloze klassiekers, zowel in elkaars gezelschap als online. Afhankelijk van de game kunnen tot vier spelers tegelijk spelen. Met wel 51 spelletjes om uit te kiezen zit er voor iedereen wel wat tussen. In de game zitten spelletjes uit allerlei culturen van over de hele wereld, van oeroude bordspelletjes tot moderne klassiekers. Maak de tafel vrij en verander je Nintendo Switch in een virtueel speelbord voor bijvoorbeeld een potje schaken. Test je geluk in blackjack of schuif het bankstel aan de kant voor een potje bowlen!

51 Worldwide Games bekijken
Super mario 3d world

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury zijn eigenlijk twee avonturen in één game. In Super Mario 3D World kun je met wel vier spelers samen proberen de Sprixie-prinses te redden. Speel je met Mario, Peach, Luigi of Toad? Elk personage heeft zijn eigen manier van spelen. Je kunt samenwerken door zo goed mogelijk door een level te komen, maar aan het einde krijgt de speler met de meeste punten wel de kroon. Speel thuis gezellig samen met elkaar of online met andere spelers. In het extra avontuur Bowser’s Fury help je Bowser jr. zijn vader weer normaal te laten worden. Speel zelf als Mario of speel samen waarbij een andere speler je helpt als Bowser jr. Zo ontdek je samen een wereld vol Marioplezier.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury bekijken

Andere leuke co-op games voor Nintendo Switch

De Nintendo Switch heeft nog veel meer andere co-op games om samen te spelen. Race bijvoorbeeld tegen elkaar in Mario Kart 8 Deluxe of ga samen een platformavontuur aan in New Super Mario Bros U – Deluxe. Griezel in Luigi’s Mansion 3 of ontdek een van de andere games voor de Nintendo Switch.

Bekijk alle multiplayergames voor Nintendo Switch