MM logo red

Kraak de winkelkluis en maak kans op een MediaMarkt-cadeaukaart van 500.-

Van 19 tot en met 22 december kun je bij onze 7 nieuwe MediaMarkt-winkels de kluis kraken en de inhoud van deze kluis winnen: een MediaMarkt-cadeaukaart van 500.-

Hoe werkt het?

Bekijk de 3 hints op de socialkanalen van Gio en MediaMarkt, ga naar één van onze 7 nieuwe winkels en kraak de code.

Wat zijn de regels?

Wat zijn de regels van kraak de kluis?
  • Elke persoon mag maar 1 keer meedoen per MediaMarkt-winkel.
  • Alle personen moeten een rij vormen voor de kluis en worden begeleid door iemand van de winkelbeveiliging of door een winkelmedewerker.
  • Wanneer je vooraan in de rij staat, mag je proberen de 6 cijferige code van de kluis te raden. Een medewerker heeft een tablet of laptop vast, met daarop de site waar de deelnemer de code in moet voeren.
  • Wanneer de code is geraden door de deelnemer, dan mag de deelnemer deze invoeren in de echte kluis en de gouden MediaMarktkaart in ontvangst nemen.

In welke winkels kan ik meedoen aan deze actie?

Hints

Hieronder kun je de hints vinden om de kluiscode te kraken.

  1. Het 1e cijfer van de 6 cijferige code is het eerste cijfer van het bedrag dat staat op de MediaMarkt Cadeaukaart die je kunt winnen.
  2. Het 2e cijfer van de 6 cijferige code is het eerste cijfer van de postcode van de nieuwe MediaMarkt winkel waar de desbetreffende kluis staat.
  3. Het 3e cijfer van de 6 cijferige code is het eerste cijfer van het huisnummer van de nieuwe Mediamarkt winkel waar de desbetreffende kluis staat.
  4. Het 4e cijfer van de 6 cijferige code is het tweede cijfer van de coördinaten van de nieuwe MediaMarkt winkel waar de desbetreffende kluis staat.