MM logo red

Hospitality tv's bij MediaMarkt Zakelijk

Hospitality tv’s bieden tal van mogelijkheden voor jouw hotelkamers, restaurant of andere ruimtes waar je jouw gasten ontvangt. De schermen hebben voordelen voor zowel de gasten als medewerkers. Zo zorg je voor een fijne sfeer en een onvergetelijke eerste indruk met voor iedere gast een persoonlijk welkomstscherm.

Met Philips Hotel TV bezorg je jouw gasten een ervaring om nooit te vergeten. Van premium professionele televisies in de kamer tot touchscreens bij het inchecken. Unieke kenmerken zoals Ambilight en CMND zorgen voor meer interactie, controle en stijl. De tv’s hebben prachtig beeld en zijn eenvoudig in het beheer.

Ben je geïnteresseerd? Je persoonlijke MediaMarkt Zakelijk-accountmanager helpt je graag verder.

Neem contact met ons op

 • EasySuite

  EasySuite van Philips is het instapmodel voor hotels. De tv’s zijn geschikt voor zowel analoge als digitale televisie (DVB-C). Vanzelfsprekend kunnen de settings worden gelockt met het interne hotelmenu. Om snel en eenvoudig grote aantallen hotel-tv’s te installeren, is er de clone functie. Hierbij worden alle instellingen van de televisie gekopieerd naar een USB-stick, waardoor je binnen enkele seconden een nieuwe tv klaarmaakt voor gebruik. Een persoonlijke welkomstpagina is daarbij eenvoudig te programmeren.

  EasySuite tv’s zijn er in de afmetingen: 24”, 32”, 43”, en 50”.

 • PrimeSuite

  PrimeSuite van Philips is ontwikkeld voor ziekenhuizen, cruiseschepen en hospitality-bedrijven die net iets meer van een televisie verlangen. Vergeleken met EasySuite biedt PrimeSuite naast DVB-C ook tv-kijken via de netwerkkabel (IPTV-compatible). Deze televisies beschikken over de YouTube-app en alle tv’s kunnen centraal worden beheerd vanuit Philips CMND-managementsoftware. Ideaal als je een groot aantal tv’s moet programmeren en centraal wijzigingen moet doorvoeren.

  PrimeSuite tv’s zijn er in de afmetingen: 28”, 32”, 43” en 50”.

 • MediaSuite

  Met MediaSuite tv’s van Philips kijk je tv zoals thuis, maar dan met alle extra’s die een hotel te bieden heeft. Je gasten kunnen hun eigen apps op de televisie gebruiken. Dankzij de ingebouwde Chromecast verbinden ze eenvoudig hun smartphone met de tv om zo hun favoriete film verder te kijken. MediaSuite beheer je centraal met Philips-CMND. Extra informatie over het hotel of de locatie bied je eenvoudig aan via Smartinfo.

  MediaSuite tv’s zijn er in de afmetingen: 32”, 43”, 50”, 55” en 65”.