MM logo red

Ontdek de favoriete gaming producten van Royalistiq!

"Sinds de start van mijn YouTube-kanaal Royalistiq maak ik dagelijks gebruik van de gaming-producten van Predator en ik kan het iedereen aanraden!”  

Roy Beszelsen - beter bekend als Royalistiq - is een van de grootste gamers en bekendste YouTube-influencers van de Benelux. Hier vertelt Roy welke laptops, desktops en monitoren hij het liefst gebruikt. Het zal je opvallen dat hij gamet met de krachtige gaming-hardware van Predator en Acer Nitro. Hij geniet van de soepele gameplay, mooie graphics en razendsnelle reactietijden, wat zorgt voor de beste gameprestaties. Maar welke gaming-producten passen bij jou? Royalistiq heeft voor elke gamer een speciaal level gemaakt, zodat je precies weet welke gaming set-up voor jou het meest geschikt is.

Alle Acer Nitro-producten bij MediaMarkt

Level 1: Start met Nitro gaming set-up

Klaar om een gamechanger te worden? Acer Nitro is heel toegankelijk voor alle gamers en ideaal als je urenlang wilt gamen. De Nitro-beeldschermen hebben resoluties van Full HD tot QHD, waardoor de games haarscherp en vloeiend van het beeld spatten. De producten binnen de Nitro gaming set-up hebben een strak design en leveren stuk voor stuk topprestaties. Alles om jou het laatste zetje richting de overwinning te geven. Bekijk alle Nitro gaming-producten die Royalistiq elke fanatieke gamer aanbeveelt.

Acer gaming producten kopen bij MediaMarkt

Level 2: Level Up!

Til je gaming set-up naar een hoger niveau met vette laptops, krachtige desktops en razendsnelle beeldschermen van Predator en Acer Nitro. Geniet van gameplay die zo levensecht lijkt, dat het voelt alsof je midden in de game zit. Ben jij klaar voor de volgende stap in je gamebeleving? Bekijk dan een van de volgende favoriete gaming-producten van Royalistiq.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

De ultieme Acer gaming set-up kopen bij MediaMarkt

Level 3: De ultieme set-up

Ben je net als Royalistiq op zoek naar de best mogelijke gaming set-up? Dan wil je de beste en krachtigste gaming-devices. Gamers die klaar zijn voor level 3 kiezen alleen voor de crème de la crème. Ga daarom voor een van de volgende producten als je het allerbeste uit je games wilt halen en het uiteindelijk zelfs Royalistiq lastig wilt maken op het digitale slagveld!

Met deze producten ben je net als Royalistiq klaar voor de absolute top

Altijd op de hoogte van de nieuwste gaming-producten? Volg Acers en Predators socialemediakanalen

Wil je het als eerste weten als er nieuwe gaming-producten aan zitten te komen? Volg dan de socialemediakanalen van Acer: