Mediamarkt Logo

Win je eigen ERAZER gamingroom in de maand november

Game- en comicliefhebbers, opgelet! Op zaterdag 18 en zondag 19 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Dutch Comic Con plaats. Ter ere van dit evenement maak je kans om je eigen gameroom van ERAZER te winnen. Wil je dat ook? Lees snel verder hoe jij gedurende de hele maand november kans maakt op een ERAZER-gameroom.

Wat je moet weten over ERAZER

Wat je moet weten over ERAZER

ERAZER is er speciaal voor de fanatieke gamer. ERAZER-producten leveren de krachtigste prestaties met behulp van high-end hardware en de nieuwste technologieën op gamegebied. ERAZER biedt de meest uitgebreide functies die speciaal ontwikkeld zijn voor de meest bevlogen en veeleisende spelers.

Van krachtige pc’s tot ijzersterke laptops: ERAZER-producten richt je precies in op de manier waarop jij het beste speelt. Dankzij verschillende instellingenmogelijkheden en configuraties stel je jouw apparaat volledig af op je persoonlijke behoeften.

Bekijk hier alle ERAZER-producten
Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Zo win jij je eigen ultieme ERAZER-gamingroom

Maak in de maand november kans op je eigen ERAZER-gameroom. De hele maand lang organiseert ERAZER een unieke weggeefactie, live op Twitch. Op woensdag 1 november start de livestream van ERAZER, die de hele maand lang 24 uur per dag, 7 dagen per week doorgaat. Samen met de andere kijkers is het de bedoeling om de ‘hypemeter’ te vullen. Dit kan onder meer door mentions te plaatsen, specifieke hashtags te gebruiken en te reageren op bepaalde berichten. Doe dit via Instagram, Facebook, Twitter (X) en Twitch. Het is aan jou om elk stukje gear vrij te spelen. Als dit je lukt, maak je kans op een complete ERAZER-gameroom voor jezelf.