DJI Drones

Dji drones

Word Met DJI een Drone Master

Met de ‘Drone Masters Starter Kit’ van DJI laat je zien wat je waard bent in de lucht. DJI is de trotse sponsor van Drone Masters, jouw nieuwe favoriete tv-show op SBS6. Drone Masters wordt elke donderdagavond uitgezonden van 21.30 – 22.30.

DJI drone

JOUW DRONE MASTERS STARTER KIT

DJI MAVIC AIR FLY MORE COMBO + GRATIS GESCHENK

In de tv-show Drone Masters gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan om de beste dronepiloot van SBS6 te worden. Spoiler: sommige kandidaten hebben veel baat bij de objectdetectie waarmee de DJI drones zijn uitgerust. Gelukkig is de Mavic Air zo gemakkelijk en veilig in gebruik, dat beginners zich volledig kunnen richten op het plezier van vliegen.

De Drone Masters Starter Kit biedt alles wat je nodig hebt om de dronewereld in stijl te betreden. Wat dacht je van een exclusief Drone Masters T-shirt, DJI cap en een tas met een DJI notebook en schrijfwaren. Je krijgt dit geschenk gratis bij aankoop.Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Dji drone

Enter the Future of Possible

DJI Herdefinieert Fotografie

DJI verlegt de grenzen van fotografie. Van de iconische Phantom serie, speciaal ontwikkeld voor fotografie, tot de Mavic drones voor op reis. DJI zorgt voor compleet nieuw perspectief vanuit de lucht. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze professionele producten zoals de Inspire drone.

Maar DJI stopt niet bij drones alleen. Ook op het gebied van stabilizers en gimbals, voor zowel consumenten als professionals, biedt DJI het perfecte product. Of je nu op zoek bent naar prachtige en stabiele beelden uit de lucht of vanaf de grond, bij DJI vind je alles wat je nodig hebt voor dat ene shot.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.