MM logo red

Bose hoofdtelefoons

Bose HOOFDTELEFOONS

Bose Hoofdtelefoons

Geluidskwaliteit van het hoogste niveau. In alle omstandigheden. Ontdek ons aanbod in hoofdtelefoons.

Draadloze noise-cancelling

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Bose hooftelefons

Draadloze Hoofdtelefoon

Quietcomfort 35

De Quietcomfort 35 hoofdtelefoon heeft geluidsonderdrukkende technologie van wereldklasse aan boord. Luister in stilte en ga op in jouw favoriete muziek.

Verlos jezelf van kabels. Met Bluetooth en NFC maak je eenvoudig verbinding met mobiele apparatuur. Op één acculading kun je tot 20 uur blijven luisteren.DRAADLOZE HOOFDTELEFOON

Draadloze Hoofdtelefoon

Quietcontrol 30

Geniet van muziek zoals nooit tevoren met de draadloze QuietControl 30 hoofdtelefoon. Door baanbrekende noise-cancelling technologie bepaal je zelf hoeveel je meekrijgt van de buitenwereld.

Met Bluetooth en NFC maak je eenvoudig verbinding met jouw favoriete apparatuur. De equalizer zorgt voor een gebalanceerd geluid op ieder volume, waar je ook naar luistert. De nekband is licht en comfortabel, waardoor je uren kunt blijven luisteren.Geniet nóg meer van je muziek

De geoptimaliseerde equalizer zorgt voor een gebalanceerd geluid op ieder volume.Dagelijks gemak

Door het gebruik van premium materialen zijn de hoofdtelefoons lichtgewicht en comfortabel voor dagelijks gebruik.Focus je op je werk

De oplaadbare lithium-ion batterij zorgt voor uren luisterplezier – of stilte.Vergeet kabels en omgevingsgeluiden

Noise cancelling van wereldklasse maakt de omgeving stiller en laat muziek nog beter tot zijn recht komen.


Luister comfortabel

De QuietControl 40 heeft een lichtgewicht nekband die zich aanpast aan jouw ritme. Zo luister je de hele dag comfortabel naar jouw favoriete muziek.Heldere gesprekken

Twee speciale microfoons zorgen ervoor dat ongewenst omgevingsgeluid wordt gefilterd, zelfs in omgevingen met veel lawaai en wind.Wireless sport

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

DRAADLOZE HOOFDTELEFOON

Draadloze Hoofdtelefoon

Soundsport Pulse

Met de draadloze Bose SoundSport Pulse hoofdtelefoon breng je je work-out naar een hoger niveau. Met de ingebouwde hartslagsensor worden je prestaties in kaart gebracht, zonder een beat te missen.

De StarHear Pulse oordopjes blijven stevig in je oor zitten – zelfs tijdens de meest intensieve work-out. Ook zijn ze zweet- en regenwerend. Luister tot 5 uur lang op één acculadingDRAADLOZE HOOFDTELEFOON

Draadloze Hoofdtelefoon

Soundsport

Blijf voortdurend in beweging zonder draden die in de weg zitten met de draadloze Bose SoundSport hoofdtelefoon. De comfortabele oordopjes blijven stevig op hun plek zitten en zijn bestand tegen zweet en regen. Met één acculading kun je tot 6 uur blijven luisteren. Niets houdt je meer tegen voor een goede work-out. Maak via Bluetooth en NFC eenvoudig verbinding met je apparatuur. Met de ingebouwde afstandsbediening en microfoon houdt je controle over je muziek en blijf je in contact met vrienden en familie.

Ontworpen voor vooruitgang.

De StayHear + Sport en StayHear Pulse pluggen zorgen ervoor dat zelfs tijdens de meest intensieve workout de oordopjes perfect blijven zitten.

Blijf in beweging

De ingebouwde lithium-ion batterij is oplaadbaar. Luister tot wel 6 uur (met de SoundSport Pulse tot 5 uur) naar je favoriete muziek.

Ontworpen om de zwaarste workouts te weerstaan

Onze sporthoofdtelefoons zijn bestand tegen zweet en alle weersomstandigheden.Monitor je hartslag

De ingebouwde hartslagmonitor van de draadloze SoundSport Pulse hoofdtelefoons geeft meer inzicht in jouw sportprestaties.Maak verbinding

Zet eenvoudig een draadloze verbinding op met je smartphone of tablet met de Bluetooth en NFC.

Ga op in de muziek

De geoptimaliseerde equalizer zorgt voor een gebalanceerd geluid op ieder volume.

Onze andere draadloze hoofdtelefoons

 SOUNDLINK AROUND-EAR

Wireless Headphone II

Soundlink Around-Ear

De betere draadloze ervaring beleef je met Bose SoundLink Around-Ear headphones II.

Voorzien van de meest exclusieve technologieën levert deze hoofdtelefoon op ieder volume een vol en rijk geluid. Twee ingebouwde microfoons zorgen er ondertussen voor dat ongewenste geluiden zoals windgeruis en omgevingsgeluiden worden buitengesloten.

Met de intuïtieve touchbediening heb je volledige controle over jouw favoriete muziek en gesprekken.SOUNDLINK ON-EAR

Bluetooth Hoofdtelefoon

Soundlink On-Ear

De Bose On-Ear is de eerste on-ear hoofdtelefoon van Bose zonder kabels. Het geluid is krachtig en helder. De intuitieve bediening maakt het makkelijk om van muziek naar gesprek te switchen. De oplaadbare batterij is krachtig genoeg voor vele uren luisterplezier.

Bedrade noise-cancelling

QUIETCOMFORT 25

Quietcomfort 25

Akoestische Noise-Cancelling Hoofdtelefoon

De nieuw ontworpen Bose QuietComfort 25 hoofdtelefoon biedt nu nog meer geluidskwaliteit en comfort. Plus: ze zijn makkelijk mee te nemen. Zodra je de hoofdtelefoon op zet beleef je alles nog intenser. Muziek klinkt voller, krachtiger en toch enorm gebalanceerd. Iedere noot klinkt intenser, doordat omgevingsgeluiden worden weggefilterd.

Ook het geruis van vliegtuigmotoren wordt onderdrukt, waardoor je in alle rust aankomt op je bestemming. Hoe onrustig de omgeving ook is, met de QuietComfort 25 wordt zelfs de meest onrustig omgeving stil.QUIETCOMFORT 20

Quietcomfort 20

Akoestische Noise-Cancelling Hoofdtelefoon

Jouw go-to hoofdtelefoon om overal mee naartoe te nemen. Dat is de QuietComfort 20. De eerste in-ear noise cancelling oordopjes van Bose geven volledige controle over muziek, in alle omstandigheden. Luister in stilte met volledige ruisonderdrukking, of schakel de speciale Aware-functie in. Met deze functie blijf je in contact met je omgeving – terwijl je doorluistert naar je favoriete muziek in de hoogste kwaliteit. Hoe je jouw dag ook indeelt, de QC20 hoofdtelefoon zorgt ervoor dat je verbonden blijft.Wired sport

SOUNDSPORT

In-Ear Hoofdtelefoon

Soundsport

Met de Bose SoundSport in-ear hoofdtelefoons geniet je ook in ruige omstandigheden van een krachtig en helder geluid. De Tri-Port technologie zorgt voor kristalheldere hoge tonen en natuurlijk klinkende bassen. De zweet- en regenwerende behuizing zorgt ervoor dat je in alle situaties blijft genieten van je favoriete muziek. De StayHear-oorpluggen zorgen er tenslotte voor dat de oordopjes stevig én comfortable blijven zitten.

Meer bedrade hoofdtelefoons

SOUNDTRUE ULTRA

In-Ear Hoofdtelefoon

Soundtrue Ultra

Deze hoofdtelefoon is ontworpen om niets tussen jou en je favoriete muziek te laten komen. De SoundTrue Ultra in-ear hoofdtelefoon schotelt een intensieve luisterervaring voor met een ruimtelijk geluid en volle bassen. De afsluitende oordopjes zorgen ervoor dat je helemaal op kunt gaan in jouw muziek.

De gepatenteerde StayHear Ultra oordopjes voelen zacht aan en zorgen voor veel draagcomfort. Er worden drie verschillende maten meegeleverd, zodat je altijd een goede pasvorm vindt. Schakel eenvoudig tussen muziek en telefoongesprekken. De SoundTrue Ultra werkt naadloos samen met Apple iPhone, de meeste Samsung Galaxy apparaten en verschillende Android apparaten.