Mediamarkt Logo

Weggooien voorkomen dankzij de Outlet

MediaMarkt Outlet-producten: geef producten een tweede kans

Outlet-producten zijn geretourneerde, licht beschadigde en gerepareerde artikelen. Ze zijn geretourneerd of hebben schade opgelopen tijdens transport. De producten zijn dus zo goed als nieuw! Help de levensduur van producten te verlengen en onnodig afval te voorkomen door te shoppen in de Outlet. Daarnaast hoeven er minder nieuwe apparaten te worden geproduceerd en bespaar je daardoor energie en grondstoffen. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee.

Uiteraard testen wij alle producten in ons magazijn en zijn ze technisch helemaal in orde. Bij alles staat een korte uitleg waarom je extra voordeel krijgt op het product. Schade aan producten kun je bekijken op de foto’s. Hierdoor weet je altijd wat je kunt verwachten. Valt het product toch tegen? Dan staat onze klantenservice voor je klaar. Daarnaast krijg je 2 jaar fabrieksgarantie en kun je je aankoop binnen 30 dagen retourneren.

Bekijk hier ons Outlet-assortiment

Duurzamer leven - Dit is wat je kunt doen

Bewust winkelen met BetterWay-producten

Duurzaam winkelen betekent niet dat je moet afzien van consumptie. Daarom vind je in ons assortiment al meer dan 1.000 producten met het BetterWay-logo voor meer duurzaamheid.

Lees meer

Duurzaam gebruik

De meeste apparaten hebben veel meer duurzaamheidspotentieel dan u denkt. Ontdek hier hoe u apparatuur duurzamer kunt gebruiken.

Lees meer

Reparatie

Uit de wegwerpmaatschappij, naar de circulaire economie. Apparaten laten repareren of repareren is goed voor de portemonnee en het milieu.

Lees meer

Correcte verwijdering

Als u op de juiste manier recyclet, draagt u actief bij aan het behoud van hulpbronnen en voorkomt u dat giftige stoffen in het milieu terechtkomen.

Lees meer

Bewust gebruik van producten

Grondstoffenbesparend gebruik en efficiënt gebruik zijn voor ons bijzonder belangrijk.

Lees meer

Weggooien voorkomen dankzij de Outlet

Weggooien is zonde. Verleng de levensduur van producten door geretourneerde, beschadigde en gerepareerde producten extra voordelig te kopen.

Lees meer

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden