MM logo red

Shark FlexStyle: alles wat je moet weten

Nina1 MEI 2023

Wat als je je haarverzorgingsproduct zo in elkaar kan zetten dat het perfect bij jouw haarstijl past? Dat kan met de Shark FlexStyle! Lees hier alles wat je over dit gave product wilt weten.

Wat is de Shark FlexStyle?

Wat is de Shark FlexStyle?

De Shark FlexStyle is een multifunctionele haardroger én een multi-styling tool in één. Met dit krachtige en compacte apparaat stijl je je haar zoals je dat zelf wilt en waar jij je goed bij voelt. Dankzij de losse onderdelen kun je de Shark FlexStyle omtoveren tot het apparaat dat je haar op dat moment nodig heeft. Dit haarverzorgingsapparaat is bovendien geschikt voor alle haarstijlen.

Key features van de Shark FlexStyle

Key features van de Shark FlexStyle

De FlexStyle kan 180 graden worden gedraaid. Klap het apparaat omlaag om te drogen en omhoog om te stijlen. Met de FlexStyle kun je onbeperkte haarstijlen creëren voor elke gelegenheid en voor elk haartype. De Shark FlexStyle maakt gebruik van geavanceerde technologie en droogt daardoor razendsnel je kapsel. De warmte wordt geleidelijk verspreid. Bovendien wordt het apparaat niet heel warm, zodat er geen schade ontstaat.

Welke accessoires zitten er bij de Shark FlexStyle?

Welke accessoires zitten er bij de Shark FlexStyle?

De Shark FlexStyle wordt geleverd met vijf accessoires, zodat je altijd een opzetstuk hebt die past bij het kapsel dat je die dag wilt creëren. De auto-krul opzetstukken zorgen er dankzij het Coanda-effect voor dat je haar zich gemakkelijk om de krultangen wikkelt. Er zitten twee krultangen bij, die elk een andere kant opdraaien. Perfect voor steil en golvend haar. De oval brush werkt goed met alle haarstijlen en zorgt ervoor dat je haar schittert als nooit tevoren. Deze borstel droogt je haar tijdens het stijlen. Met de paddle brush ziet je kapsel er weer smooth en glad uit. Voor het drogen van kroeshaar en krullend haar gebruik je de diffuser, die je haar van punt tot wortel snel droogt en je krullen tot zijn recht doen komen. De styling concentrator maakt het stijlen tijdens het drogen makkelijker.

Shark FlexStyle: TikTok-sensatie

Shark FlexStyle: TikTok-sensatie

Op sociale media, met name TikTok, is de Shark FlexStyle een hit. Met #sharkflexstyle worden ervaringen met dit krachtige haarverzorgingsapparaat massaal gedeeld.