MM logo red

BTW-dagen bij MediaMarkt: shop een week lang met BTW-voordeel

Roos27 FEBRUARI 2024
unknown description

De beste tijd om een smartphone, laptop of televisie te scoren? Zet de BTW-dagen in je agenda, want tijdens deze actieweek betaal jij geen belasting op je aankopen. Je kunt kiezen uit een groot deel van ons assortiment, zowel online als in de winkel.

Wat zijn de BTW-dagen?

Wat zijn de BTW-dagen?

Jaar na jaar zijn we enthousiast over die ene week waarin we het BTW-bedrag op je bon mogen doorstrepen. Tijdens de BTW-dagen winkel jij namelijk met maar liefst 17,36% voordeel op een groot deel van ons assortiment. Had je een 8K-televisie, een spiegelreflexcamera of een espressomachine op het oog? Dan is dit het ideale moment om je slag te slaan.

Krijg het BTW-bedrag cadeau!

Krijg het BTW-bedrag cadeau!

Tijdens de BTW-dagen krijg je 21% BTW cadeau op bijvoorbeeld koelkasten, wasmachines, laptops, smartphones, televisies en meer. Wil jij weten welke acties er dit jaar zijn?

Laat het nieuwe Feyenoordshirt zien en krijg een € 25 kortingsvoucher - preview
Seizoensitems

12. juli

Laat het nieuwe Feyenoordshirt zien en krijg een €25.- kortingsvoucher

MediaMarkt is trotse hoofdpartner van Feyenoord en dat willen we samen met jou vieren. Kom van 12 t/m 31 juli 2024 naar een van onze winkels, laat jouw nieuwe Feyenoordshirt zien, lever het originele prijskaartje in en krijg een MediaMarkt-kortingsvoucher ter waarde van € 25 cadeau.

12. juli

Lees meer over Laat het nieuwe Feyenoordshirt zien en krijg een €25.- kortingsvoucher
MediaMarkt Nederland hoofdsponsor van Feyenoord-preview
Seizoensitems

2. april

MediaMarkt Nederland hoofdsponsor van Feyenoord

Met trots kondigen we aan dat MediaMarkt Nederland vanaf 1 juli de hoofdsponsor is van Feyenoord! Tijdens een persconferentie in De Kuip hebben we vandaag officieel ons partnership bekrachtigd, wat het begin markeert van een samenwerking voor de komende 3 jaar. Vanaf 1 juli zal ons logo met trots schitteren op het iconische Feyenoord-shirt. Niet alleen bij de mannen, ook bij de vrouwen en de jeugd.

2. april

Lees meer over MediaMarkt Nederland hoofdsponsor van Feyenoord