Mediamarkt Logo

BTW-dagen bij MediaMarkt: shop een week lang met BTW-voordeel

unknown description

De beste tijd om een smartphone, laptop of televisie te scoren? Zet de BTW-dagen in je agenda, want tijdens deze actieweek betaal jij geen belasting op je aankopen. Je kunt kiezen uit een groot deel van ons assortiment, zowel online als in de winkel.

Wat zijn de BTW-dagen?

Wat zijn de BTW-dagen?

Jaar na jaar zijn we enthousiast over die ene week waarin we het BTW-bedrag op je bon mogen doorstrepen. Tijdens de BTW-dagen winkel jij namelijk met maar liefst 17,36% voordeel op een groot deel van ons assortiment. Had je een 8K-televisie, een spiegelreflexcamera of een espressomachine op het oog? Dan is dit het ideale moment om je slag te slaan.

Krijg het BTW-bedrag cadeau!

Krijg het BTW-bedrag cadeau!

Tijdens de BTW-dagen krijg je 21% BTW cadeau op bijvoorbeeld koelkasten, wasmachines, laptops, smartphones, televisies en meer. Wil jij weten welke acties er dit jaar zijn?

Bekijk alle deals
Hoe werk je ergonomisch?-preview
Seizoensitems

12. februari

Hoe werk je ergonomisch?

Ergonomisch werken betekent dat je je werkplek en je houding zo aanpast dat je geen lichamelijke klachten krijgt. Als je ergonomisch werkt, dan voorkom je dat je last krijgt van je rug, nek, schouders, armen of ogen. Ergonomisch werken is belangrijk voor iedereen die veel achter een computer zit, maar ook voor mensen die andere soorten werk doen.

12. februari

Lees meer over Hoe werk je ergonomisch?
Tip voor op je verlanglijst: eigen merken van MediaMarkt -preview
Seizoensitems

29. november

Tip voor op je verlanglijst: eigen merken van MediaMarkt

De feestmaand is een tijd van gezelligheid, warmte en natuurlijk cadeautjes. Wat moet je dit jaar weer geven aan je familie, vrienden of jezelf? Wij hebben een aantal leuke en voordelige cadeausuggesties van onze eigen merken voor je. De kwaliteitsproducten van onze eigen merken passen bij ieders smaak en budget. Kun jij nog cadeautips of inspiratie voor je eigen verlanglijst gebruiken?

29. november

Lees meer over Tip voor op je verlanglijst: eigen merken van MediaMarkt
Kerstcadeautjes: leuke cadeaus voor kerst-preview
Seizoensitems

24. november

Kerstcadeautjes: leuke cadeaus voor kerst

Zoek je cadeaus voor kerst en kun je wel wat ideeën gebruiken? Hier vind je de leukste en origineelste kerstcadeautjes voor onder de boom. Cadeaus voor onder andere beauty-liefhebbers, sporters, harde werkers, gadget-lovers en keukenhelden. Vrolijk kerstfeest!

24. november

Lees meer over Kerstcadeautjes: leuke cadeaus voor kerst