MM logo red

Black Friday 2024

6 tips om producten te kopen tijdens Black Friday 2024

1. Voeg producten toe aan je wishlist

Als je een product ziet dat je graag wilt hebben tijdens Black Friday 2024, voeg hem dan toe aan je wishlist. Op deze manier heb je een overzicht van alle producten die je wilt kopen bij elkaar staan en kun je tijdens de daadwerkelijke Black Friday deze producten snel kopen

2. Download de MediaMarkt app

Download de MediaMarkt app om het winkelen tijdens Black Friday nóg makkelijker te maken. Alles binnen handbereik, op je smartphone.

Klik hier voor de iOS-app en klik hier voor de Android-app.

3. Volg onze social media kanalen

Volg ons op Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van alles met betrekking tot Black Friday 2024. Wanneer gaan we starten, wat zijn de deals? Blijf op de hoogte!

4. Ontvang je producten waar je maar wilt

Je kunt je online bestelling natuurlijk gewoon thuisbezorgd krijgen, maar het is ook mogelijk om deze in de winkel op te halen, zodat je nog sneller van je nieuwe aankoop kunt genieten.

5. Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de beste deals rondom Black Friday 2024? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets!

6. Wees er snel bij!

Wacht niet tot het allerlaatste moment om iets te kopen tijdens Black Friday 2024, want al onze Black Friday deals zullen snel de (digitale) winkel uitvliegen. Op = op!

Veelgestelde vragen Black Friday 2024