Huawei

Huawei Smartphones

‘Make It Possible’. Niet voor niets de slogan van Huawei. Met ons uitgebreide assortiment smartphones heb je altijd de laatste innovaties in handen.

Hoe weet je zeker dat je al je belevenissen haarscherp vastlegt? Alleen een goede camera is hiervoor vaak niet genoeg. Daarom zijn veel Huawei-toestellen, waaronder de P20 en P20 Pro, voorzien van Artificial Intelligence ter ondersteuning van de camera. Dankzij AI kiezen de Huawei P20 of P20 Pro zelf de beste modus en worden objecten automatisch herkend. De P20 kan tot 2x inzoomen zonder detailverlies en de P20 Pro tot wel 5x. Door de intelligentie van je smartphone maak je altijd een heldere en scherpe foto, ongeacht het omgevingslicht. De AI is bovendien zó slim, dat hij weet waar je scherp wilt stellen. Hierdoor mis je nooit meer dat ene, cruciale moment waar alles perfect samenvalt.

Onze medewerkers zetten zich dagelijks weer in om al deze baanbrekende technologieën te ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van smartphones, maar ook op het gebied van telecomnetwerken, een specialiteit waar het voor Huawei ooit allemaal mee begon. We zijn met deze kennis nauw betrokken bij het opzetten van 4G netwerken overal ter wereld. Met al deze kennis in huis, mag je ook van onze smartphones verwachten dat deze onder alle omstandigheden doen wat jij als kritische consument van je smartphone verwacht.

Huawei maakt innovaties graag voor iedereen bereikbaar. Overtuig jezelf!

Huawei Mate Serie

Huawei Y Serie

Huawei P Serie