Huawei

Huawei Smartphones

‘Make It Possible’. Niet voor niets de slogan van Huawei. Met ons uitgebreide assortiment smartphones heb je altijd de laatste innovaties in handen. Dit geldt zeker ook op het gebied van fotografie!

Hoe weet je zeker dat je al je belevenissen haarscherp vastlegt? De samenwerking van Huawei met het gerenomeerde merk Leica staat hiervoor garant. Maar wij gaan graag nog een stap verder! Daarom zijn veel Huawei-toestellen, waaronder de Mate-series en P-series, voorzien van Artificial Intelligence ter ondersteuning van de camera. Dankzij AI kiezen deze smartphones o.a zelf de beste modus en worden objecten automatisch herkend. Dankzij A.I is ook het powermanagement van onze toestellen zeer efficient. Hierdoor gaat bijvoorbeeld de batterij van ons nieuwste toptoestel de Mate 20 Pro tot wel twee dagen mee.

Onze medewerkers zetten zich dagelijks weer in om al deze baanbrekende technologieën te ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van smartphones, maar ook op het gebied van telecomnetwerken, een specialiteit waar het voor Huawei ooit allemaal mee begon. We zijn met deze kennis nauw betrokken bij het opzetten van 4G netwerken overal ter wereld. Met al deze kennis in huis, mag je ook van onze smartphones verwachten dat deze onder alle omstandigheden doen wat jij als kritische consument van je smartphone verwacht.

Huawei maakt innovaties graag voor iedereen bereikbaar. Overtuig jezelf!

Huawei Mate Serie

Huawei P Serie

Huawei Y Serie