MM logo red

Suicide Squad: Kill the Justice League

Julia9 JANUARI 2024
Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Rocksteady Studios, de maker van de Batman: Arkham-trilogie, komt nu met een game waarin je de ‘bad guys’ speelt: Suicide Squad: Kill the Justice League. Deze shootergame is gemaakt voor de Xbox Series X en S, PlayStation 5 en pc. Lees hier meer over de game.

Speel Suicide Squad: Kill the Justice League in Amsterdam

Speel Suicide Squad: Kill the Justice League in Amsterdam

Benieuwd naar de game? Speel Suicide Squad: Kill the Justice League al vanaf 31 januari in onze e-room in Amsterdam. Deze gamekamer vind je in MediaMarkt Amsterdam Arena. Je kunt hier op 31 januari t/m 2 februari 2024 terecht, op deze tijdstippen:

  • Woensdag t/m vrijdag: 12.00 tot 21.00 uur.
  • Zaterdag: 12.00 tot 20.00 uur.
  • Zondag: 12.00 tot 19.00 uur.

Je vindt in de e-room van MediaMarkt 8 PS5-consoles. In sessies van 20 tot 25 minuten speel je als een van de eersten Suicide Squad en kun je je gameskills tonen. En de eerste 100 spelers krijgen goodies! Doe je mee met een speelsessie en laat je je gegevens achter? Dan maak je kans op een PlayStation 5!

Wat is de verhaallijn van Suicide Squad?

Wat is de verhaallijn van Suicide Squad?

In Suicide Squad: Kill the Justice League neem je het op tegen Brainiac, een buitenaards wezen die de wereld probeert te vernietigen. Maar dat is nog niet alles: de DC-superhelden, ook wel bekend als The Justice League, vormen een gevaar voor de stad die ze ooit hebben gezworen te beschermen. In dit verhaal volg je Harley Quinn, Deadshot, King Shark en Captain Boomerang terwijl ze het opnemen tegen de gebrainwashte Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash en andere leden van The Justice League.

Suicide Squad: Kill the Justice League gameplay

Suicide Squad: Kill the Justice League is een third-person shooter. Het spel speelt zich af in Metropolis, een dynamische open wereld. Anders dan de Batman Arkham-games ligt de focus niet op singleplayer, maar vooral op multiplayer. Zo kun je met maximaal 3 vrienden een team vormen en de strijd aangaan met Brainiac en The Justice League. Mocht je liever alleen spelen, dan kan dat gelukkig ook. Speel onder andere als Harley Quinn, King Shark, Deadshot of Captain Boomerang. Elk personage heeft zijn eigen vaardigheden, wapens en speelstijl en heeft een eigen rol in de groep. Je kiest zelf op welke manier je speelt.

Wat is de releasedatum en op welke platforms kun je Suicide Squad spelen?

Wat is de releasedatum en op welke platforms kun je Suicide Squad spelen?

Suicide Squad: Kill the Justice League verschijnt op 2 februari 2024 voor de PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De game ondersteunt cross-play, wat inhoudt dat je online met mensen kunt gamen die op een ander platform spelen. Heb jij een Xbox, maar je vrienden een PS5? Dan kun je dus alsnog samen een team vormen en de strijd met The Justice League aangaan. Houd er wel rekening mee dat je een abonnement nodig hebt om online op de PlayStation (PS Plus) of Xbox (Xbox Live) te kunnen spelen.

Let op: als je de Deluxe-edition koopt, heb je 72 uur eerder toegang tot de game. Dit betekent dat je de game dan al op 31 januari kunt spelen.