MM logo red

Canon PIXMA MegaTank-printer

Daan30 NOVEMBER 2022

Met de Canon PIXMA MegaTank-printer print je zonder problemen prints in grote hoeveelheden. Slim, betrouwbaar en dus heel productief voor jou. Deze all-in-one inkjet-printer heeft navulbare inktreservoirs (inkttanks) die aan de voorkant van de printer zitten. Door de lage printkosten is deze printer ook zeer geschikt voor studenten en kleine kantoren. Canon MegaTank-printers kunnen veel bestandstypes aan en werken via wifi. Met de Canon PRINT-app druk je jouw bestanden draadloos af, ook als je even in een andere kamer bent.

Eindeloos printen in zwart-wit en kleur

Eindeloos printen in zwart-wit en kleur

Met een MegaTank-printer blijf je maar printen. De Canon PIXMA G3520 MegaTank bijvoorbeeld, print met 2 flessen zwarte inkt tot maar liefst 12.000 bladzijden in zwart-wit. Met een volle set kleureninkt drukt deze printer 7.700 bladzijden af in kleur. In de zuinige modus is dit nog eens 24% meer. En omdat je minder vaak nieuwe inkt nodig hebt, verbruik je minder verpakkingsmateriaal. Fijn voor je portemonnee en het milieu.

Scherpe kwaliteit en rijke kleuren

Scherpe kwaliteit en rijke kleuren

Documenten en foto’s die geprint zijn met een PIXMA MegaTank-printer hebben dankzij de dye-kleureninkten rijke, realistische kleuren. Zwart-witprints zijn erg scherp door de speciale zwarte pigmentinkt. Zelfs zeer kleine lettertypen en witte tekens op gekleurde achtergronden zijn bijzonder duidelijk. De PIXMA G3520 print razendsnel met een snelheid van 9,1 ipm (images per minute) in zwart-wit en met 5 ipm in kleur. Je kunt naar hartenlust experimenteren: van visitekaartjes tot banners van een meter. Deze printer kan heel wat formaten aan.

Slim bijvullen zonder knoeien

Slim bijvullen zonder knoeien

Zijn je printtanks leeg? Je vult ze probleemloos bij met handige flesjes waarin je niet hoeft te knijpen. Haal de gekleurde dop van de lege inkttank af en plaats het inktflesje met het handige spuitmondje om de inkt te injecteren. Als de tank vol is, komt er automatisch geen inkt meer uit het flesje. Je hoeft dus niet bang te zijn om te knoeien. Ook hoef je niet bang te zijn per ongeluk de verkeerde kleur in je lege inkttank te doen. De aansluitingen van de inktflesjes zijn zo ontworpen dat ze alleen passen op de bijbehorende kleur.

Canon PRINT-app

Canon PRINT-app

Via de Canon PRINT-app print, scan en kopieer je vanaf jouw smartphone of tablet, waar en wanneer je maar wilt. Ook kun je via de app de printerstatus en inktniveaus controleren. Met PIXMA Cloud Link maak je verbinding met de cloud. Je kunt dan bijvoorbeeld direct printen vanuit je Dropbox of je gemaakte scans meteen naar Google Drive uploaden. Ben je in een creatieve bui, download dan de Easy-PhotoPrint Editor-app. Met deze app maak je collages, leuke kaarten en nog veel meer.

Eenvoudig onderhoud

Is je Canon PIXMA MegaTank-printer toe aan onderhoud? Hij geeft je vanzelf een seintje. Het enige wat jij hoeft te doen is even de onderhoudscassette vervangen en je printer kan weer duizenden afdrukken aan.