Mediamarkt Logo

Zet de zon op repeat: Met de beste speakers en headphones

Femke16 MEI 2024
unknown description

Er is één ingrediënt dat een warme stranddag of zwoele zomeravond nog mooier maakt: muziek. Stel jezelf voor in korte broek, genietend van lekkere drankjes, gezelligheid met familie of vrienden en diepgaande gesprekken tot in de late uurtjes. Allemaal met je favoriete muziek op de achtergrond. Met bloedhete zomerdeals voor de beste audioapparatuur maakt MediaMarkt jouw zomer onvergetelijk!

Zo zet MediaMarkt de zon op repeat deze zomer

Zo zet MediaMarkt de zon op repeat deze zomer

Hoe zet jij de zon op repeat? Bouw je een spontaan zomerfeest voor vrienden met de beste partyboxen? Creëer je samen een zorgeloze zomervibe in het park of aan het water met de beste draadloze speakers? Of geniet je heerlijk relaxt in jezelf van de ondergaande zon met de beste koptelefoons? Hoe jouw muzikale zomerdag er ook uitziet, bij MediaMarkt vind je een zonnige deal die hem extra zonnig maakt.

Met een partybox breng je iedereen in de beste zomerfeeststemming

Met een partybox breng je iedereen in de beste zomerfeeststemming

Zin om je eigen onvergetelijke feestje te bouwen deze zomer? Met een van onze partyboxen zijn de krachtige muziek, diepe bas en spectaculaire lichtshow in ieder geval vast geregeld. Met deze partyspeakers organiseer een episch tuinfeest of minifestival tot in de late uurtjes, want de accu gaat urenlang mee. Zin om zelf je favoriete nummer mee te zingen? Kies dan een partybox met microfoon. Zo maak je van deze zomer een feest dat jij en je vrienden tot in lengte van dagen herinneren.

Deze speakers zorgen voor een heerlijke zomervibe , waar je ook bent

Deze speakers zorgen voor een heerlijke zomervibe , waar je ook bent

Met een draadloze bluetoothspeaker geniet je overal waar je bent van je zomerplaylist. Of je nu barbecuet in de tuin, een picknick organiseert in het park of zonnebaadt aan het water: een draadloze speaker zorgt voor net dat beetje extra warmte. Kies voor een zakformaat speaker die je makkelijk overal mee naartoe neemt of een groter model waarmee je de hele tuin vult met zomerdeuntjes. Ga voor speakers met een lange accuduur om alle zonuren te vullen met zomervibes en let op de water-, hitte- en stofbestendigheid als je er een strandfeest van maakt.

Geniet van een extra zwoele zomeravond met deze headphones

Geniet van een extra zwoele zomeravond met deze headphones

Met je favoriete koptelefoon of oordopjes wordt je relaxte zomerdag nog aangenamer. Met je favoriete muziek, een boeiende podcast of ontspannende audioboek op de achtergrond vertoef je moeiteloos urenlang op je strandbed en duurt een zorgeloze zomeravondwandeling nooit lang genoeg. Ontsnap even volledig aan je omgeving met een noisecancelling koptelefoon of ga voor comfortabele on-ear koptelefoons.