Mediamarkt Logo

Dyson bij MediaMarkt

  • Dyson- Brand - Header

Het verhaal van Dyson

In 1978 raakte James Dyson gefrustreerd door de afnemende prestatie van zijn stofzuiger. Hij haalde de stofzuiger uit elkaar en ontdekte dat de zak verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht verminderde. Zou dit ook anders kunnen, dacht hij? Hij ging aan de slag. 5 jaar en 5127 prototypes later had hij ‘s werelds eerste zakloze stofzuiger uitgevonden.

Dyson bij MediaMarkt

Bij de stofzuigers met snoer bleef het niet. Dyson breidde het assortiment uit met tal van andere producten, zoals snoerloze steelstofzuigers, luchtreinigingsventilatoren en –bevochtigers, een haardroger- en styler en ook een stijltang.

Ontdek alle Dyson technologieën

Dyson steelstofzuigers

Bekijk alle producten

Dyson luchtbehandeling

Bekijk alle producten

Dyson stofzuigers met snoer

Bekijk alle producten

Dyson hairstyling

Bekijk alle producten
Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Dyson advies

De Dyson Airstrait

De Dyson Airstrait

Met de Dyson Airstrait-stijltang stijl én droog je jouw haar, tegelijk. De stijltang werkt op een slimme manier met krachtige luchtstroom, waardoor je haar niet beschadigt. Ontdek alle voordelen van de Dyson Airstrait en profiteer ook van de nieuwe manier om je haar te stijlen.

Dweilen met de V15s Submarine

Dweilen met de V15s Submarine

Met de Dyson V15s Detect Submarine zuig en dweil je vloeren met één handbeweging. Met de krachtige snoerloze steelstofzuiger maak je snel korte metten met vuil, moddervlekken en huisdierharen in alle delen van het huis. De dweilfunctie reinigt altijd met schoon water.

Dyson steelstofzuigers vergelijken: welk model past bij jou?

Dyson steelstofzuigers

Ben je van plan om een nieuwe Dyson steelstofzuiger te kopen en weet je niet welk model je moet kiezen? Let dan onder andere op de accuduur, zuigkracht en de inhoud van het stofreservoir. MediaMarkt geeft je graag advies.

Dyson vacuums

Dyson stofzuigers

Bij Dysons stofzuigers met snoer hoef je de filters niet te wassen of te vervangen. Dankzij de krachtige en constante zuigkracht kun je moeiteloos stofzuigen, op elk oppervlak. Met deze stofzuigers van Dyson houd je je huis goed schoon.

Dyson Airwrap: voor alle haarstijlen

Dyson Airwrap

Weet je ’s morgens niet altijd wat je met je haar aan moet? Ben je op zoek naar een nieuwe stijl, of houd je ervan om je kapsel regelmatig te veranderen? Met de Dyson Airwrap pas je je haarstijl met gemak aan, zonder dat je haar beschadigd raakt.

Dyson luchtbehandelingsproducten

Dyson luchtbehandeling

Elk huis heeft last van stof, pollen, huidschilfers, gassen, bacteriën en virussen. Deze zijn afkomstig van onze dagelijkse activiteiten of van voorwerpen in huis. We kunnen een betere luchtkwaliteit bereiken door deze onzichtbare deeltjes uit ons leven te filteren.