SAMSUNG

Op 1 maart 1938, begon de oprichter en voorzitter van Samsung, Byung-Chull Lee, een bedrijf in Daegu (Korea). Dit bedrijf richtte zich in eerste instantie op de export, ofwel de verkoop van gedroogde Koreaanse vis, groenten en fruit aan Mantsjoerije en Beijing (China). Na iets meer dan tien jaar beschikt Samsung – dat in het Koreaans 'drie sterren' betekent – over zijn eigen graanmolens, bakkerij en zijn eigen productie- en verkoopafdeling. Vanuit dit bescheiden begin zou Samsung uitgroeien tot het moderne en internationale bedrijf zoals we dat nu kennen. Door zijn succesvolle elektronica wordt Samsung internationaal beschouwd als marktleider in technologie. Samsung staat nu in de top tien van internationale merken.

Het assortiment

TELECOM & NAVIGATIE

Maak kennis met de smartphones, mobiele telefoons en bijpassende accessoires van Samsung. Met het oog op innovatie en design biedt Samsung een breed assortiment aan telecom. Met als vlaggenschip natuurlijk de Samsung Galaxy S.

Computer

Samsung combineert krachtige hardware met haarscherp beeld in haar tablets. Ontwerpt monitoren met dunne randen die gezien mogen worden. En levert printers waarmee u supersnel vanaf uw smartphone kunt afdrukken.

Beeld & Geluid

Creëer uw eigen thuisbioscoop met Samsung. Van curved televisies met panoramische beelden tot homecinema-sets voor spectaculair geluid. Beluister overal in huis uw muziek met de draadloze luidsprekers van Samsung.

Keuken

Profiteer van de ruime inhoud en vaak energiezuinige werking van een Samsung koelkast of vriezer. Uw keuken is pas echt compleet met een Samsung magnetron met makkelijke bediening en handige automatische programma’s.

Huishouden

Maak het uzelf makkelijk en vertrouw op de intelligente Samsung wasmachines en drogers voor uw wasgoed. Laat het stofzuigen van uw vloer over aan een Samsung robotstofzuiger of ga zelf probleemloos en soepel aan de slag met een Samsung stofzuiger.