• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Je huis beveiligen met slimme beveiligingsproducten

Je huis beveiligen

Wanneer je op vakantie gaat, wil je natuurlijk zeker weten dat jouw huis in de tussentijd veilig en ongedeerd blijft. Maak gebruik van slimme beveiliging om met een gerust hart op reis te gaan.

Helaas bestaat er nog altijd het risico dat er wordt ingebroken in jouw woning wanneer je langere tijd niet thuis bent. Juist daarom is het extra belangrijk om jouw huis goed te beveiligen tijdens je vakantie. Met slimme beveiliging kun je ongewenste gasten wegjagen en zelfs inbraken voorkomen.

Voor dat extra veilige gevoel wanneer je van huis bent, maak je gebruik van diverse slimme beveiligingsproducten. Kies voor een alarmsysteem in combinatie met beveiligingscamera’s; zo zie je wat er rondom jouw huis gebeurt en wordt er direct alarm geslagen bij inbraak. Daarnaast kun je kiezen voor slimme verlichting die je op bepaalde tijden aan of uit laat gaan en zelfs een slimme deurbel met bewegingssensor en camera die activeert wanneer er iemand dichtbij komt. Van alle activiteiten ontvang jij vervolgens een melding op jouw smartphone. Zo geniet jij lekker van jouw vakantie en kun je wanneer het nodig is direct actie ondernemen.

Je huis beveiligen - Google Nest

Google Nest Cam

Weet meer. Buiten of binnen.

Wie is er in de tuin? Wat is de hond aan het doen? De Nest Cam werkt op batterijvoeding. Je kunt hem dus bijna overal plaatsen waar je hem het meest nodig hebt, zowel buiten als binnen. Hij kent het verschil tussen mensen, dieren en voertuigen, zodat je meldingen kunt krijgen die voor jou belangrijk zijn. Luister en praat via de camera vanuit de Google Home-app. Als er iets gebeurt, kun je dit dankzij de 24/7 live weergave meteen checken. En als je een melding mist, kun je met 3 uur videogeschiedenis van gebeurtenissen achteraf kijken wat er is gebeurd. De camera is bovendien makkelijk zelf te installeren: je hebt geen stopcontact of bedrading nodig.

Bekijk Google Nest-producten
Je huis beveiligen - Philips Hue

Voel je veilig met slimme verlichting van Philips Hue

Geniet van je gemoedsrust, met de slimme Philips Hue-verlichting. Door gebruik te maken van slimme lichtroutines schakel je de geselecteerde lampen in en uit en kun je jouw routines ook nabootsen. Zo lijkt het alsof je thuis bent, zelfs als je weg bent. Hierdoor schrik je ongewenste gasten af. Met de Hue Bridge, is het mogelijk om lichtroutines in te stellen, buitenshuis je lampen te bedienen of bewegingssensors te activeren. Met de bewegingssensoren voor binnen en buiten kun je al jouw Philips Hue lampen verbinden. Deze sensoren registreren de bewegingen in de tijden die jij hebt aangegeven. Degenen die jouw huis eerder als een makkelijk doelwit zouden zien, worden zo afgeschrikt.

Kom nooit meer thuis in een donker huis.

Bekijk alle Philips Hue-producten
Je huis beveiligen - Imou beveiligingscamera's

Imou beveiligingscamera's

Altijd een oogje in het zeil!

Vakanties komen eraan. Dat betekent meer tijd buiten en weg van huis. Imou zorgt voor het huis, terwijl u volop geniet van deze periode. Ga met een gerust gevoel op vakantie, terwijl de beveiligingscamera een oogje in het zeil houdt.

Een Imou apparaat installeer je in een handomdraai via de Imou Life app. In 3 stappen is de beveiligingscamera al klaar voor gebruik. Verder kies je zelf de opslagmethode. Hierbij is er de keuze tussen online opslag via een additionele Cloud service of voor lokale opslag via een SD-kaart of NVR. Al je Imou-apparaten beheer je centraal in de Imou Life app.

Ben jij op zoek naar een beveiligingscamera voor binnen? Kies dan voor de Imou Rex 4MP. Dankzij het moderne design vindt deze camera een passend plekje binnen ieder interieur. Bij detectie worden bewegingen automatisch gevolgd door bijvoorbeeld de woonkamer of gang met de Auto Tracking functie. Bovendien beschikt deze camera over een privacy modus. Wanneer je thuis bent verdwijnt de lens in de camera om de privacy te waarborgen. Ongewenst bezoek wordt effectief weggejaagd met de ingebouwde spotlight en sirene.

Toch liever een buitencamera? Dan is de Cruiser een goede keus. Deze eersteklas buitencamera zorgt ervoor dat geen hoek van de achtertuin of voorgevel ongedekt blijft. Dankzij Smart Tracking en geavanceerde AI-detectie van personen, volgt de camera automatisch de bewegingen wanneer er iemand wordt gedetecteerd. Verder beschikt de camera over 4 verschillende nachtzichtstanden en over een IP66 certificaat om iedere weersomstandigheid te trosteren. Verbind de Cruiser eenvoudig via wifi (2,4 GHz, Dual Antenna) of Ethernet.

Sla je slag en profiteer nu van hoge kortingen op de camera’s van Imou!

Bekijk alle Imou-beveiligingscamera's
Je huis beveiligen - TP-Link Tapo camera's

TP-Link Tapo buitencamera's

Slim. Veilig. Eenvoudig.

Dag en nacht kraakhelder beeld met de Tapo C310 WiFi buitencamera van TP-Link. Deze camera is door de Consumentenbond verkozen als beste koop. Via de eenvoudig te gebruiken Tapo app is de installatie een fluitje van een cent en krijg je automatisch meldingen wanneer de camera beweging waarneemt. De beelden worden opgeslagen op een SD kaart of via de Tapo Care cloud dienst en zijn terug te kijken, waar je ook bent. Ook is de Tapo C310 weerbestendig en kan dus buiten worden opgehangen.

De Tapo C310 beschikt over een microfoon en speaker zo kan je bijvoorbeeld spreken met de pakketbezorger aan de deur of een alarm laten klinken wanneer een inbreker wordt waargenomen. De camera werkt ook samen met Google Assistant en Amazon Alexa, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eenvoudig met een spraakcommando het beeld van de camera op een smart display of een geschikte TV weer te geven. De TP-Link Tapo C310 maakt beveiligen makkelijk.

Bekijk alle TP-Link Tapo-beveiligingscamera's