Mediamarkt Logo

Bose QuietComfort Headphones en Earbuds

unknown description

Bose lanceerde in 2023 3 hoogwaardige koptelefoons. De nieuwe QuietComfort Ultra Headphones, QuietComfort Ultra Earbuds en QuietComfort Headphones beschikken over krachtige noise-cancelling en slimme technologieën als Bose Immersive Audio. Hiermee geniet je van ruimtelijke topaudio op maat, ongeacht de bron of content. Luister op een hoger niveau naar je favoriete playlists, podcasts of series.

De nieuwste functies op de Ultra Headphones en Ultra Earbuds

De nieuwste functies op de Ultra Headphones en Ultra Earbuds

Met de nieuwste QuietComfort Ultra Headphones en Ultra Earbuds klinkt audio realistischer dan ooit. Dit komt door Bose Immersive Audio, dat geluid van elke contentbron vlak voor je plaatst, waardoor je nauwelijks doorhebt dat je een koptelefoon draagt. Met behulp van CustomTune-technologieluister je altijd naar geluid dat het fijnste is voor jouw gehoor. Zo analyseert deze techniek de vorm van je oren en past daar het audioaanbod op aan. Wil je ongestoord muziek luisteren? De nieuwste Bose-koptelefoons en oordopjes beschikken over Quiet Mode, die je volledig afsluit van de buitenwereld. Kies voor Aware Modeals je zowel muziek als je omgeving wil horen en selecteer Immersion Mode om noise-cancelling met Bose Immersive Audio te combineren voor een ongekende luisterervaring.

De nieuwste functies op QuietComfort Headphones

De nieuwste functies op QuietComfort Headphones

Met de nieuwste QuietComfort Headphones luister je precies op de manier die bij jouw smaak past. Dankzij Custom Modelaat je de hoeveelheid omgevingsgeluid toe die op dat moment het beste is en voeg windblok toe om ook in winderige omgevingen optimaal te luisteren. Gebruik de meegeleverde audiokabel voor de allerbeste geluidskwaliteit, zelfs als je niet verbonden bent via bluetooth. Vind je design een belangrijk onderdeel van een headphone? Met de nieuwste kleur Cypress Greenmaak je een fashionstatement.