Mediamarkt Logo

Sony x Trees for All

Roos11 JULI 2023
unknown description

Koop een van de geselecteerde tv’s van Sony en draag bij aan een beter milieu. Sony werkt samen met Trees for All en plant voor elke verkochte televisie een boom. Koop vóór 1 oktober 2023 een tv en zet je in voor een betere wereld.

Wat is Sony x Trees for All?

Wat is Sony x Trees for All?

Sony x Trees 4 All is een actie van Sony in samenwerking met Trees 4 All. Trees 4 All is een non-profitorganisatie die zich inzet voor een bosrijke wereld. Bomen dragen immers bij aan meer biodiversiteit, een beter klimaat en gezondere levensomstandigheden voor iedereen. Deze bomen worden zowel in Nederland als in het buitenland geplant. Om klimaatverandering tegen te gaan, werkt Trees 4 All met verschillende organisaties om het verschil te kunnen maken.

Hoe werkt deze actie?

Sony plant samen met Trees for All een boom voor elke verkochte televisie van de series X75L en X85L. Deze actie loopt t/m 1 oktober 2023. Koop je vóór die tijd een tv van Sony, dan zorg je er dus voor dat er een boom wordt geplant. Worden er in deze periode in totaal bijvoorbeeld 600 tv’s verkocht, dan komen er 600 bomen bij in de wereld. Wanneer je een tv van Sony koopt bij MediaMarkt, draag je dus bij aan een beter milieu.