Win de Feyenoord eLeague en wie weet wordt jij de nieuwe esporter van Feyenoord

Op zaterdag 22 juli is het tijd voor de eLeague Finals in De Kuip. Alle gekwalificeerde deelnemers nemen het tegen elkaar op voor een aantal toffe prijzen en kunnen zich in de kijker spelen voor Feyenoord zelf.

Feyenoord eLeague - Qualifier

Laatste kwalificatieronde

Voordat de Finals in De Kuip worden gespeeld, is er nog één laatste mogelijkheid om te kwalificeren. Op zaterdag 1 juli tussen 12.00 uur en 17.00 uur kunnen 64 FIFA-spelers tegen elkaar spelen voor de laatste 8 plekken. Dit evenement vindt plaatst in de MediaMarkt in Rotterdam Centrum. Inschrijven kan via deze link en let op: vol=vol.

Feyenoord eLeague - Finals

Finals in De Kuip

Met de laatste 8 gekwalificeerden uit de laatste kwalificatieronde komen we uit op een totaal van 32 finalisten. De overige 24 finalisten hebben zich op een eerder moment geplaatst via online toernooien. Op zaterdag 22 juli tussen 14.00 uur en 18.00 uur worden er tijdens de Finals in De Kuip meerdere FIFA-potten gespeeld om tot uiteindelijk 1 winnaar te komen. Feyenoord biedt voor elke deelnemer 2 gratis consumptiebonnen aan en het is mogelijk om iemand mee te nemen.

Prijzen

Uiteraard valt er ook wat te winnen bij de Finals in De Kuip:

  • Plek 1: EA Sports FC 24, 50 euro aan FIFA-punten, een fysieke FUT-kaart van een Feyenoord-speler
  • Plek 2: 20 euro aan FIFA-punten, een fysieke FUT-kaart van een Feyenoord-speler
  • Plek 3: 10 euro aan FIFA-punten, een fysieke FUT-kaart van een Feyenoord-speler

FIFA 23 kopen bij MediaMarkt